Leipzig att göra över 2,5 mål spelas hos 888sport eller LeoVegas i dagens EL-kval mot Craiova.

Första matchen i det här dubbelmötet. Leipzig-coachen Rangnick har inför den här matchen talat om vikten att få med sig ett bra resultat här, framför allt genom att göra en del mål. Att inte ha kniven mot strupen i returen, som spelas ett par dagar före ligapremiären, är naturligtvis av stor vikt. Gjorde 4-0 hemma mot Häcken för ett par veckor sedan och nu är truppläget ännu bättre, formen ännu starkare.

Nyblivne farsan Emil Forsberg är visserligen inte helt hundra fysiskt och väntas inleda på bänken. En bra joker att kasta in i andra halvlek om inte annat.

Tänkbar elva:

RB Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Konaté, Orban, Saracchi - Ilsanker, Kampl - Bruma, Cunha - Augustin, Werner

Vet inte mycket alls om rumänerna mer än att de förlorade mot Cluj för en knapp månad sedan. Cluj som Malmö FF slog ut i CL-kvalet. Verkar vara en klass sämre än just Cluj och starten i ligan skrämmer inte: Tre raka matcher utan vinst.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Ferreira, Popa, Gardoş - Mateiu, Cicâldău, Bancu, Mitriţă - Borta, Burlacu, Mihăilă

Nej, här ska det bara skilja minst en klass. Och mot bakgrund av förutsättningarna tror jag att Leipzig kommer fortsätta ösa på i 90 minuter - kommer som sagt finnas bra alternativ på bänken att slänga in i andra halvlek.

3/4-0/1?

This is the stats tab
This is the post tip