Man United reser till Tyskland på tisdagen.
Mitt speltips: Man United vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.
bet365 ger 2.07 för detta spel.

En av grupperna som lever mest inför sista omgången:

1 Man United 5 3 0 2 13-7 9
2 Paris SG 5 3 0 2 8-5 9
3 RB Leipzig 5 3 0 2 8-10 9
4 Basaksehir 5 1 0 4 6-13 3

Man United går vidare om:
- De undviker att förlora. Vinner gruppen gör de om de tar poäng samtidigt som PSG inte slår Basaksehir.

Leipzig går vidare om:
- De slår Man United. Tar de poäng samtidigt som PSG förlorar mot Basaksehir går de vidare också. Om Leipzig vinner samtidigt som PSG inte gör det vinner tyskarna gruppen.

Men vi måste utgå från att PSG slår Basaksehir på hemmaplan va? Ja.

Så det här är som en final. Att Man United klarar sig på kryss är ett stort plus för deras del. Åtminstone i min bok. Går vi tillbaka till matchen mellan de här båda lagen från 1,5 månad sedan så kontrade Man United bort tyskarna rejält. Nu kan vi återigen ha ett läge där Solskaers gäng kan få fina omställningar mot tyskar som måste gambla för att vinna.

Tycker inte Leipzig imponerat så mycket i gruppspelet. Med lite tur fick de möta PSG utan Neymar, Mbappe och Verratti och lyckades vinna. Fransmännen drog även på sig ett rött samt missade en straff. Överlag lite tur att de fick med sig en trea därifrån. Förra veckan blev det rejäl match mot Basaksehir - avgörandet kom först på tilläggstid. Leipzig har också ett avbräck i Upamecano som är avstängd.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:

RB Leipzig:
Gulácsi; Mukiele, Orban, Konaté, Angelino; Haidara, Kampl, Sabitzer; Nkunku, Olmo; Poulsen

Man United har Fred avstängd och frågetecken på Cavani + Martial. Kommer från ett par stökiga matcher där de först lyckades vända 0-2 till 3-2 mot Southampton förra helgen och nu i helgen 0-1 till 3-1. Tycker prestationen mot PSG förra helgen var okej trots 1-3. När det stod 1-1 tycker jag det stod och vägde och Man U hade flera vassa chanser att ta ledningen. Så formen får sägas vara helt okej. Senast fick Pogba göra 90 minuter och där finns såklart ett stort sparkapital om det går att få ut något av honom.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
De Gea; Tuanzebe, Maguire, Lindelöf; Wan-Bissaka, McTominay, Pogba, Telles; Bruno Fernandes; Greenwood, Rashford

Jag tror inte Leipzig vinner här. Man United borde få en rätt bra matchbild där de kan kontra på ett försvar som inte imponerar på mig. Skulle kunna sluta kryss då det räcker för Man United, därför väljer jag att spela DNB/asian +0 i stället för raka tvåan. Men den djärve kan testa rak Unitedseger till högre odds.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip