Returmatch mellan Leipzig och Tottenham väntar på tisdagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om tyskarna vinner med 2+ mål. Förlust om Tottenham vinner/kryssar.
1.97 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

1-0 till RB Leipzig i första matchen. Var en rejäl överkörning, åtminstone fram till ledningsmålet. I slutskedet tilläts (?) Tottenham komma in i matchen och skapa en del. Men segern var odiskutabel i min bok. Leipzig följde upp den segern med att köra över Schalke för att därefter stå för två relativt svaga kryssmatcher i ligan. Ska inte vara någon stor fara på formen dock. Senast vilades exempelvis Werner. Får nu också tillbaka Upamecano också, fransmannen var avstängd i förra matchen.

Tänkbart lag:
Gulácsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Adams, Laimer, Sabitzer, Angeliño; Werner, Schick, Nkunku

Tottenham dras fortfarande med jobbiga skador på Kane, Son och Sissoko. Om Mourinho initialt lyfte laget med sin närvaro är det nu inte särskilt positivt. I veckan åkte laget ut ur FA-cupen på straffar mot Norwich och i ligan har laget tre raka utan seger. Dessutom verkar Mourinho inte vara något större fan av Ndombele - en av klubbens stora investeringar förra transfersommaren. Fick med sig en poäng från Burnley i helgen efter att ha bjudits in i matchen via en billig straff i andra halvlek. I första halvlek hade Spurs tur som bara låg under med ett mål. Laget har matchats tufft den här vintern med omspel i FA-cupen, CL och många ligamatcher.

Tänkbart lag:
Lloris, Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies; Winks, Ndombélé, Lo Celso; Lamela, Moura, Alli

Här måste Spurs gå för att vinna, krysset är ett dött resultat. Så länge Tottenham inte har ledningen i matchen kommer det ett tillfälle där de måste börja gambla för att hitta ett mål. En sån matchbild kan bli jobbig värre för Spursförsvaret, som då måste försöka hänga med Leipzig i deras snabba omställningar.

För mig skiljer det en klass mellan lagen för dagen. Har svårt att se Spurs få med sig ett bra resultat här. Även om oddset gått ner lite sedan öppning tycker jag det känns bra att spela hemmalaget till nuvarande priser. Kan se det här rinna iväg om tyskarna får första målet.

2-0 eller 3-1 känns klart tänkbart här.

Speltips RB Leipzig v Tottenham:
1 asian handicap -1 - odds 1.97 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip