På Benito Villamarin Stadium spelas ett minst sagt intressant möte i den spanska La Liga då Real Betis gästas av Villarreal. Två lag som har ambitioner om att fajtas kring en topp fyra placering i tabellen. Förutsättningar är inte så illa heller. Real Betis är fyran i tabellen med 9 poäng efter fyra omgångar. Villarreal ligger precis ovanför dem med en poäng fler på kontot. Båda har spelat ute i Europa i veckan. Dock har Villarreal inte behövt resa, till skillnad från Real Betis. Marknaden anser att detta är ett vidöppet möte.

Efter att ha inlett säsongen perfekt, med tre raka segrar över Elche, Mallorca och Osasuna, åkte Real Betis på säsongens första förlust på Santiago Bernabeu-stadion mot de regerande mästarna Real Madrid. I Europa League valde tränaren Manuel Pellegrini att lufta spelare. Willian Jose tog chansen och nätade matchens båda mål mot HJK på Sonera Stadium i Helsingfors. Starkt!

Samma beslut, att spela med bänkspelarna och reserverna, tog tränaren Unai Emery, när hans Villarreal gästades av Lech Poznan. Det blev ett målkalas som Villarreal till slut vann med 4 - 3, efter två mål av Alex Baena. Samt att Samuel Chukwueze och Francis Coquelin gjorde varsitt mål. I La Liga har Villarreal kryssat en gång och vunnit tre matcher mot Real Valladolid, Atletico Madrid och senast Elche. En sak Villarreal är ensamma om är att de inte har släppt in något mål alls hittills i La Liga.

Även om båda lagen har presterat på topp inledningsvis känns det som att Villarreal är strået vassare. Att de inte har rest i veckan är också en stor fördel. Därmed lägger jag ett spel på en seger till Villarreal på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en hemmaseger till Real Betis och vinst vid en rak bortaseger i matchen.

Speltips Real Betis - Villarreal:
2 asian 0 (samma som Villarreal draw no bet) - odds 1.77 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Real Betis:
Rui Silva, Alex Moreno, Edgar Gonzalez, Luiz Felipe, Aitor Ruibal, Andres Guardado, Guido Rodriguez, Sergio Canales, Joaquin, Rodri Sanchez & Borja Iglesias.

Preliminär startelva - Villarreal:
Geronimo Rulli, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Yeremi Pino, Etienne Capoue, Dani Parejo, Giovani Lo Celso, Gerard Moreno & Jose Luis Morales.
---

This is the stats tab
This is the post tip