Framgångssagan för Real Madrid-tränaren Santiago Solari väntas fortsätta på Santiago Bernabeu, då Alaves kommer på besök. I media är det mycket fokus om Real Madrids tuffa schema med bland andra ärkerivalerna Barcelona i semifinalen av den spanska cupen, Champions League dubbelmöten med Ajax och även ett Madrid-derby mot Atletico Madrid. Dock ser inte Real Madrid stressade ut på något sätt utan fokuserar bara på nästa match och ger järnet - vilket har gett bra resultat.

Med tre raka segrar för Real Madrid befinner sig laget på en tredjeplats i tabellen. Totalt är det fyra raka segrar, om vi också räknar med den spanska cupen. Det som är gemensamt för de tre senaste vinsterna är att Real Madrid har gjort massvis av mål. De gör tidigare mål i början av matchen, i mitten av matchen och i slutet av matchen. I samtliga möten har Real Madrid rivstartat och gjort mål i båda halvlekar. Jag ser ingen som helst anledning till att den trenden ska behöva brytas mot Alaves.

Förvisso fick mittbacken Varane ett rött kort senas, samt att Carvajal har dragit på sig för många gula kort, men dessa avbräck är inget som stoppar maskineriet framåt. Benzema har varit glödhet och även Bale är nu tillbaka, så offensivt sätt finns det inga avbräck. Dirigenten och lagets kanske viktigaste spelare, Luka Modric, vilades i cupmatchen senast, samt att han inte längre är "kroniskt trött", som han själv uttryckte det. Så även här kommer Real Madrid att ge järnet direkt från start till slut.

Att Real Madrid ska få fortsätta sin fina svit mot just Alaves kommer väl lägligt. Laget har, efter att ha stått för säsongens stora skräll i tabellen, nu äntligen börjat falla ner. Laget har nämligen två förluster i rad och formen är inte bra. Det som har varit Alaves stora styrka är att de under hela säsongen har fyllt på med massa spelare i motståndarnas straffområde vid omställningar, kontringar och alla typer av inlägg. Mot Real Madrid kommer det att straffas.

De två tidigare säsonger har Real Madrid krossat Alaves på Santiago Bernabeu. Se här:

La Liga: 24/2, 2018
Real Madrid 4 - 0 Alaves

La Liga: 2/4, 2017
Real Madrid 3 - 0 Alaves

I båda möten har Real Madrid gjort minst ett mål i båda halvlekar. Det är jag helt övertygad om att de kommer att göra även i detta kommande möte, när Alaves form har varit dålig och de förlorade med hela 0 - 4 i deras senaste bortamatch mot Getafe i ligan. Mot Real Madrid kan det lätt bli samma sak. Mest värde i matchen finner jag i att Real Madrids målform håller i sig och att de gör mål i båda halvlekar. Marknaden erbjuder ett bra värde på utfallet så jag lägger ett spel till 1,74 i odds.

Oddset 1,74 på att Real Madrid gör mål i båda halvlekar hittas hos Bethard & FastBet .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid: Thibaut Courtois, Sergio Reguilon, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Vinicius Junior, Karim Benzema & Gareth Bale.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Alaves: Fernando Pacheco, Martin Aguirregabiria, Victor Laguardia, Guillermo Maripan, Ruben Duarte, Burgui, Manu Garcia, Darko Brasanac, Mubarak Wakaso, Jonathan Calleri & Borja Baston.
---

This is the stats tab
This is the post tip