En reaktion är att vänta från La Liga mästarna Real Madrid när Almeria kommer på besök till Santiago Bernabeu. Med en förlust i ryggen känns Real Madrid alltid extra farliga i nästa omgång. Almeria, som har förlorat mer än hälften av sina ligamatcher, kan få sota för nederlaget - då mästarna vill resa sig direkt.

I och med att ärkerivalen FC Barcelona också förlorade i veckan har Real Madrid fortsatt en liten chans till ligatitel. Då gäller det att laget steppar upp och vinner de kvarstående möten. En kommande Copa del Rey final finns runt hörnet samt en Champions League final mot Premier League mästarna Manchester City. Innan dess behöver formen finslipas. Real Madrid hade fyra raka 2 - 0 segrar över Chelsea två gånger om samt Cadiz och Celta Vigo innan Valentin Castellanos gjorde fyra mål på Andrij Lunin. Vinicius Junior och Lucas Vazquez putsade till siffrorna.

Stadsrivalen Atletico Madrid börjar också komma ikapp i tabellen. Det är bara två poäng mellan Madrid-lagen. Så mötet kommer i helt fel tid för Almeria, som dock vann i veckan borta mot nedflyttningshotade Getafe. Luis Suarez nätade två gånger om i 2 - 1 segern. Almeria gick därmed om Getafe också och har 3 poäng ner till Valencia - inför deras hemmamöte mot Valladolid. Att hålla tätt bakåt, speciellt på bortagräs, är nästan en omöjlighet för Almeria.

Reser sig Real Madrid?

Allt tyder på att detta blir en storseger till Real Madrid, som kommer till mötet med en stor revanschlust.. Därmed finns det ett stort odds värde i att lägga ett spel på en Real Madrid seger med -2 mål på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid en seger med just två mål, som 2 - 0 eller 3 - 1. Det blir en förlust vid en hemmaseger med ett mål, oavgjort i matchen eller en Almeria seger. Vinst vid en Real Madrid seger med tre mål eller fler, som 3 - 0 eller 4 - 1.

Speltips Real Madrid - Almeria:
1 asian -2. Odds 1.70 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip