bet365 livestreamar matchen.

Real Madrid får äran att avsluta året med att spela hemma på Santiago Bernabeu mot Athletic Bilbao, i en match som marängerna måste vinna för att haka på Barcelona i toppen. Barcelona har precis besegrat Alaves med 4 - 1 och liknande siffror väntas för Real Madrids del mot Athletic Bilbao. Nu är Athletic Bilbao ett mycket starkare lag, i alla fall försvarsmässigt, så det kanske inte rinner iväg med så pass stora siffror. Dock ska Real Madrid ändå ha en enorm chans att vinna med handikapp.

Hatten av till Real Madrid, som var det bättre laget i El Clasico, borta på Camp Nou mot Barcelona. Det var så nära flera gånger om att Real Madrid skulle åka därifrån med alla poäng. Det blev som bekant mållöst, något som inte är vanligt förekommande när Real Madrid är involverade. I för sig har Real Madrid blivit ett av de bästa lagen i defensiven, på sistone. Med endast 11 insläppta mål är de tillsammans med Athletic Bilbao de två lagen som har släppt in minst mot efter Atletico Madrid.

Framåt är Real Madrid också näst bäst, med sina 33 mål på 17 matcher, efter Barcelona som Real Madrid nu behöver jaga ikapp innan julledigheten. Gästerna Athletic Bilbao har varit helt uddlösa i sin senaste hemmamatch mot Eibar, som hade både skador och avstängningar på viktiga spelare. Det blev mållöst i detta möte. Inte heller visade Athletic Bilbao upp att de är farliga i sin offensiv, vilket de borde vara när de har Williams på topp. Defensiven är stark, men när Betis kan göra 3 mål på bara några minuter så kan Real Madrid också det. Athletic Bilbao är ett starkt hemmalag, dock är de sårbara på bortamark.

Det underlättar inte heller att Athletic Bilbao har två stora avbräck i försvaret då högerbacken Ander Capa, som har spelat samtliga matcher hittills, är avstängd på grund av 5 gula kort. Därutöver är även mittbacken Yeray skadad och missar detta möte.

Formen är helt lysande hos Real Madrid, som borde ha fått en bättre utdelning mot Barcelona. Det är bara att kavla upp ärmarna och fortsätta jobba, ända in i kaklet, genom att besegra Athletic Bilbao och sedan är det dags för lite välförtjänt vila. Att Real Madrid vinner är jag helt övertygad om samt även att de kommer att göra det genom att återigen spela smart, spela starkt i defensiven och denna gång sätta dit några lägen. Så jag lägger ett spel på att Real Madrid vinner med -1,5 mål i handikapp.

Själva oddset på Real Madrid -1,5 mål i handikapp ligger på 2.05 och hittas hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Eder Militao, Dani Carvajal, Toni Kroos, Luka Modric, Federico Valverde, Vinicius Junior, Karim Benzema & Rodrygo.

Bekräftad startelva Athletic Bilbao:
Unai Simon, Yeray, Unai Nunez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Mikel Vesga, Dani Garcia, Inigo Lekue, Kenan Kodro, Raul Garcia & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip