Dags för semifinal och slaget om Madrid.

Första mötet ikväll för att sedan spela returen nästa onsdag.

Skadeproblemen för respektive lag är enligt följande:
José Gimenez, Juanfran, Vrsaljko och Fernández saknas i Atlético. Real får kara sig utan Coentrao, Bale och Pepe.

Lagen har mött varandra två gånger i ligan den här säsongen.
Atlético - Real Madrid 0-3 (4-2 i gula kort)
Real Madrid - Atlético 1-1 (2-3)

Möttes för bara några veckor sedan och då kunde Griezmann kvittera i slutminuterna. Jag tror vi kommer få en jämn tillställning även i den här matchen, där det är individuella prestationer som kommer fälla avgörandet. Jag har istället riktat in mig på kortspel i den här fighten. Semifinal och derby, då låter det kanske konstigt att spela underspel i kort men tycker mycket talar för att det kommer vara relativt snällt ute på plan.

Sex och fem kort är resultaten i ligan och det skulle förvåna mig om det blir mer kort idag. Ingen vill åka på någon avstängning till returen så det bör finnas med i bakhuvudet hos spelarna. Så vem dömer idag? Det är Martin Atkinson som får förtroendet och det är minsann ingen som viftar med korten hur som helst. Dömde derbyt i Manchester i torsdags och delade ut det första kortet efter 84 minuter. Fellaini fick rött efter incident med Aguero sen fick även Jesus ett kort på övertid men mer delades inte ut.
Han har ett snitt på 3,4 gula kort per match och endast delat ut tre röda kort under säsongen. Atkinson har dömt 37 matcher den här säsongen och faktum är att bara fyra av dessa har gått över linan på 6,5. I dessa fyra delade han ut sju kort.

Jag tycker det finns mycket som tyder på att korten uteblir i det här första mötet och tycker linan ligger aningen högt hos Bwin . Jag spelar U6,5 kort @1.75 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip