Hett Madridderby väntar på lördagskvällen och jag backar bortalaget här. Asian hcp +0,5, samma sak som X2 eller att Atletico nyper poäng, blir mitt spel i matchen. 1.80 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Bägge lagen spelade i veckan:
Atlético med enkla 3-0 hemma mot Huesca i tisdags.
Real Madrid med 3-0-förlust mot Sevilla i onsdags.

Medan Atlético avgjorde redan första 45 och tankade energi i andra halvlek föll alltså Real Madrid tungt mot ett mycket vasst kontrande Sevilla. En extra vilodag för Atl+etico väger tungt här.

Dessutom har Real ett par tunga avbräck:
Isco och Marcelo missar matchen.

Lopetegui har redan börjat få frågor om sitt facit i de tuffare matcherna då Real tapade poäng borta mot Athletic Club och föll mot Sevilla. I Supercupen mellan de här lagen vann Atlético på straffar. Personligen tycker jag det är för tidigt att dra några post Zidane-slutsatser, men det ska onekligen bli intressant att se hur Real klarar sig utan Cristiano Ronaldo över tid.

Tänkbart lag:
Courtois; Odriozola, Ramos, Varane, Nacho; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Bale

Atlético har, efter en tung inledning, tuggat igång. Tre raka segrar inklusive CL. Tror på en matchbild som passar laget här då Real lär föra spelet. Att ställa om på Griezmann, Costa och Lemar lär Simeones gäng knappast ha något emot. Har ett brutalt starkt lag med en trygg defensiv och offensiva hot som kan hota alla lag.

Tänkbart lag:

Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Hernandez; Lemar, Saul, Thomas, Koke; Griezmann, Costa


Real på Bernabeu är aldrig någon barnlek såklart. Men med ett par hemmaavbräck, längre vila och det faktum att Atlético till och med på pappret bör kunna matcha Real helt okej gör att jag backar bortalaget här. Blir inte förvånad om det här landar i ett kryss, som en hel del av matcherna mellan de här rivalerna gjort de senaste säsongerna.

1-1?


This is the stats tab
This is the post tip