bet365 streamar matchen.

Vi har El Derbi Madrileño framför oss när Real Madrid på Santiago Bernabeu ska ta emot Atletico Madrid. Vinnaroddset på de trefaldiga Champions League mästarna ligger strax över dubbla pengar och strax under dubbla pengar hittar vi det spelet som har mest värde, i mitt tycke - nämligen, att båda lag ska göra mål. Med några defensiva avbräck hos båda lagen och med faktum att Atletico är på uppgång med minst två mål gjorda i de tre senaste matcherna ska båda lag ha goda chanser att näta.

Det behövs verkligen ingen närmare presentation på Real Madrid, annat än en uppdatering. Det gäller Marcelo som kommer att missa matchen på grund av en vadskada. Vänstersidan kommer därmed att vara sårbar. Hans kollega på andra sidan är också skadad och ytterst tveksam till start. Daniel Carvajal har varit borta i två matcher nu. Först ersattes har av Alvaro Odriozola och senast av Nacho. Till detta möte räknar jag med att Julen Lopetegui ställer upp backlinjen, precis som han gjorde mot Espanyol - för att han faktiskt inte har något annat val med dessa två stora avbräck.

Med det vill jag säga att jag är övertygad om att Real Madrid kommer att släppa in mål, dels på grund av dessa avbräck och lite annat som jag återkommer till. Rent offensivt ska Real Madrid i regel göra mål mot samtliga lag. Undantaget i regeln stavas Sevilla, eftersom Real Madrid kommer till mötet med en 0-3 förlust borta. Men där hade Modric en bortdömd offside mål (med någon centimeter bara) och Bale brände ett antal vassa lägen - bland annat ett friläge. Vi får gå hur långt bak som helst för att hitta när Real Madrid senast misslyckades med att göra mål hemma och nu är de dessutom revansch sugna så det kommer att smälla.

Även Atletico Madrid har några defensiva avbräck i försvaret. Mittbacken Jose Gimenez fick lämna planen strax innan första halvlek och beräknas missa matchen. Sedan tidigare är också mittbacken Stefan Savic skadad. Då endast en av dessa hade fått spela på mittbaks positionen bredvid Diego Godin är ett väl ett avbräck i truppen - men ett tredje val får alltså spela på en väldigt viktig position när laget ska möta självaste Real Madrid borta.

Offensivt dock måste vi hylla Atletico Madrid, som inte längre, åtminstone i nuläget, är det där tråkiga 1-0 laget. De tre senaste matcherna har de faktiskt vunnit med 2-1 mot Monaco i Champions League och 2-0 borta mot Getafe i ligan och senast 3-0 hemma mot jumbon Huesca. Det handlar inte bara om Griezmann längre utan även Diego Costa, Koke, Thomas Lemmar, Angel Correa och till och med Thomas gör mål. Det är imponerande.

Om vi tittar på de fem senaste inbördes möten så ser det ut på följande sätt:

UEFA Super Cup: 15/8, 2018
Real Madrid 2 - 4 Atletico Madrid

LaLiga: 8/4, 2018
Real Madrid 1 - 1 Atletico Madrid

LaLiga: 18/11, 2017
Atletico Madrid 0 - 0 Real Madrid

UEFA Champions League: 10/5, 2017
Atletico Madrid 2 - 1 Real Madrid

UEFA Champions League: 2/5, 2017
Real Madrid 3 - 0 Atletico Madrid

Att tre av fem möten har slutat med att båda lag har gjort mål ger oss ett snittodds på 1.60 - vilket är korrekt, enligt mig.

Med tanke på de defensiva avbräcken hos båda lag och att båda lag har kommit igång ordentligt med målskyttet i ligan, med undantaget av Real Madrids senaste match men här studsar de tillbaka, ser jag ett stort värde i det ständigt ökande oddset på att båda lag gör mål. I skrivandets stund ligger det på hela 1.90 (!) och därmed lägger jag ett spel hos bet365 .

---
Preliminär startelva Real Madrid: Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema & Marco Asensio.

Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Carlos Isaac, Diego Godin, Lucas Hernandez, Filipe Luis, Angel Correa, Koke, Thomas Partey, Thomas Lemar, Antoine Griezmann & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip