bet365 livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu spelas El Derbi Madrileno där Real Madrid tar emot Atletico Madrid i den spanska La Liga. Real Madrid leder ligan med tre poäng före Barcelona och är glödheta med tre raka segrar i ligan samt i den spanska cupen. För Atletico Madrids del har det inte gått lika bra, med tanke på att de har endast en poäng på de två senaste matcher. Värst av allt har inte Atletico Madrid lyckats näta på dessa matcher. Ännu svårare blir det mot Real Madrid, som har släppt in minst mål i ligan.

Real Madrid går som tåget och krossat verkligen allt och alla i sin väg. Efter två mållösa matcher i ligan mot Barcelona och Bilbao har de hittat målformen och vunnit med 3 - 0 mot Getafe borta, sedan 2 - 1 mot Sevilla hemma och senast blev det 1 - 0 mot Valladolid på bortaplan. I veckan spelade de en cupmatch (Copa del Rey) mot Zaragoza, som Real Madrid vann med 4 - 0, så formen är verkligen på topp. När det är dags för en derbymatch blir Real Madrid bara ännu mer motiverade att slå sin lillebror.

Det går grus i Atletico Madrids maskineri som återigen har drabbats av en måltorka. Det var inte så länge sedan som Atletic Madrid hade bekymmer med att göra mål och nu står de där igen. I de två senaste matcher, borta mot Eibar (0 - 2) och hemma mot Leganes (0 - 0) lyckades de inte ens näta en enda gång. Till denna derbymatch har de dessutom anfallaren Joao Felix tveksam till start, på grund av en muskelskada. Även Diego Costa på topp är skadad sedan länge och missar matchen.

När Real Madrid öser in mål som de gör i dagsläget kan inte ens Atletico Madrids vassa defensiv stoppa dem. Att Atletic Madrid återigen har fått problem i anfallsspelet och har offensiva spelare skadade samt tveksamma gör inte läget bättre. I denna match får Real Madrid en bra chans att ta ytterligare försprång i tabellen, då Atletic Madrid har en liten formdipp igen. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.83 på att Real Madrid tar samtliga tre poäng i El Derbi Madrileno mot Atletico Madrid.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Isco & Karim Benzema.

Bekräftad startelva Atletic Madrid:
Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Stefan Savic, Renan Lodi, Marcos Llorente, Thomas Partey, Saul Niguez, Angel Correa, Vitolo & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip