bet365 livestreamar matchen.

Semifinal, del 2 av 2, av den spanska cupen, där Real Madrid tar emot Barcelona på Santiago Bernabeu-stadion. Det första mötet slutade 1 - 1 så det är en liten fördel Real Madrid, men samtidigt helt öppet då vilket lag som helst kan gå vidare. Själv är jag övertygad om att vi får se en målrik historia då Barcelona måste gå för mål. Ett mållöst möte skulle direkt ta Real Madrid vidare och detta är inte heller något resultat som marängerna vet hur man spelar på.

Det är värt att notera att Real Madrid och Barcelona återigen kommer att mötas på Santiago Bernabeu-stadion fyra dagar efter detta möte. Då blir det i La Liga. Egentligen spelar det ingen roll vad kampen gäller då alla spelare alltid ger allting i sådana möten. Efter en svacka utan många vinster och en massa oavgjorda resultatet och svårigheter att göra mål lossnade det rejält för Barcelona senast mot Sevilla. Det blev en 4 - 2 seger borta och som så många gånger förr hade Lionel Messi en bra dag.

Messi gjorde sin 50:e (!) hattrick i karriären. Det är helt fantastiskt. Messis kommentarer till Reuters efter 4 - 2 vinsten:
"I dag var vi oss själva igen och svarade för en riktigt bra prestation. Nästa match kommer att bli en väldigt tuff match eftersom det är mot Real Madrid, på deras hemmaplan. Men vi kommer gå ut för att vinna och tro på det vi gör. Sedan är det fokus på nästa ligamatch. Vi ska försöka vinna allt."

Det är två saker jag vill poängtera från det löst översatta citatet. Det första är att Messi påpekar att Barcelona är tillbaka, i sin hög form. Då slår Barcelona allt och alla, med stora siffror. Det spelar egentligen ingen roll vem som står på andra sidan planen, även om det är självaste Sevilla - som är otroligt svårslagna på bortaplan. Det andra är inställningen till att vinna allting. Alltså, att det inte spelar någon roll att Barcelona är kvar i Champions League och leder La Liga - även Copa del Rey ska vinnas.

Med den inställningen blir det också mål för Barcelona. Tidigare i cupen har Real Madrid släppt in två mål mot Girona hemma, men också i La Liga släppte Real Madrid in, i sin senaste hemmamatch, två mål mot Girona. I den senaste ligamatchen borta mot Levante blev det ett insläppt mål så när Barcelona kommer på besök med en Leo Messi i toppform igen och en Luis Suarez som återigen gör mål - då räknar jag med fler än ett mål till Barcelonas fördel.

Därmed finner jag ett värde i att Barcelona gör över 1,5 mål i matchen och lägger ett spel till 1,90 i odds. Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Keylor Navas, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Sergio Reguilon, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Vinicius Junior, Karim Benzema & Lucas Vazquez.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Luis Suarez & Lionel Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip