Tisdagens hetaste match i fotbollsvärlden spelas på Santiago Bernabeu-stadion där Champions League mästarna Real Madrid tar emot tyska mästarna Bayern München. Detta ska bara bli ett toppmöte där vad som helst kan inträffa. Även om Real Madrid har tagit ett stadigt grepp med 2-1 bortavinsten så är detta långt från avgjort. Här måste Bayern München göra åtminstone två mål, för att ens ha en chans att gå vidare till semifinal och då är det högaktuellt att kika på ett över spel i matchen.

Tänk att Bayern München, laget som i vanlig ordning spottar in mål oavsett motståndare, nu faktiskt måste tokanfalla och sätta dit minst två mål i matchen. Tack och lov får de toppanfallaren Robert Lewandowski tillbaka, som verkligen saknades i första mötet. Mittbacken Javier Martinez fick två gula kort senast och kommer inte till start. Även Mats Hummels är tveksam, på grund av skada. Bayern Münchens anfall är dock det bästa försvaret, så nog ska vi räkna med att de gör mål här oavsett. I det senaste ligamötet vilades storstjärnorna, för att vara krya, pigga och friska för detta kanonmöte, så form, motivation och vilja är på topp.

En liknande situation råder i Real Madrid. De har också två mittbackar borta, Varane och Pepe, på grund av skada. De har också vilat storstjärnorna, för att vara krya, pigga och friska för detta kanonmöte, så form, motivation och vilja är på topp även här. På hemmaplan spottar Real Madrid in mål och nu när Bayern München måste anfalla ännu mer än vanligt så kommer det att bjudas på massvis av lägen. Det kommer att bli en hel del mål här, det måste det bli, för att något av lagen ska kunna säkra avancemang till semifinalen.

Senaste blev det tre mål i matchen, där en straff missade och en utvisning skedde. Även detta möte kommer att vara känslosamt och bjuda på mycket underhållning från båda lagen. I mitt tycke ska linan på över/under ligga på 3.5 mål, vilket den också gör, men jag är oenig med marknaden som erbjuder över dubbla pengar på över-alternativet. Det borde ligga på cirka 1.75 - 1.80, enligt mig, då vi har två offensiva lag, varav ett av dem befinner sig i ett läge där de måste göra fler än ett mål.

Därmed finner jag ett värde i att spela på över 3.5 mål i matchen, till oddset 2.05 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip