bet365 livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu ska Real Madrid få avsluta denna upp-och-ner dalbana till säsong när Betis kommer på besök. Real Madrid kan summera säsongen med en tredje plats och tre olika tränare - där Zidane får börja bygga laget på nytt efter denna match. Nästan all uppmärksamhet handlar om spelare på väg in och ut och detsamma gäller egentligen även för Betis, som dock får jobba mer i fred. Så denna match är upp till bevis, en sista gång, för massvis av spelare så jag räknar med mål.

När Real Madrid och Betis möts så är det nästan alltid en massa gjorda mål i matchen. Båda lagen spelar en offensiv fotboll och i nuläget har båda lagen problem i defensiven, som inte alls har levererat på sistone. Real Madrids problem grundar sig i att lagkaptenen Sergio Ramos har varit skadad, men på skadelistan finner vi även Sergio Reguilon och Alvaro Odriozola. I den senaste 1 - 3 förlusten fick mittbacken Jesus Vallejo rött kort, så ytterligare en back mindre som kommer till start här.

Även den centrala, defensiva mittfältaren Casemiro drog på sig ett gult kort, vilket är hans femte, så även har missar matchen.

När det gäller Betis så har försvaret bara varit under all kritik. Det var inte länge sedan Betis åkte på en 0 - 4 förlust borta mot Levante. Betis kommer till matchen från en 2 - 1 seger hemma mot jumbon Huesca, där Joaquin gjorde lagets båda lag - men fick ett femte gula kort och missar denna match. Anmärkningsvärt är att Betis släpper in mål mot allt och alla i nuläget, så när de åker till Real Madrid kan detta snabbt rinna i väg, speciellt när Betis inte har något att spela för.

Alla Real Madrid spelare har allt att spela för. För deras del gäller det först och främst att få stanna kvar i en trupp - där många spelare kommer att få lämna till förmån av andra världsstjärnor som kommer att ansluta. Ett fåtal bolag som har kvar oddset på att Hazard kommer till Real Madrid erbjuder runt 1,04 gånger pengarna på utfallet. Så det gäller för hela Real Madrids mittfält och anfallare att steppa upp en sista gång och visa vad de går för. Just Betis passar alldeles utmärkt som motståndare.

Real Madrid vann säsongens första inbördesmöte mot Betis med 2 - 1. Nu är Real Madrid spelarna ännu mer hungriga, medan Betis försvaret ännu svagare. Betis anfallsspel är dock bra nog för att göra något eller några mål själva, i synnerhet när Real Madrid har många skador och en avstängning i försvaret samt en avstängning på mittfältet, så det finns ett bra värde i oddset 1,90 på att matchen slutar med fyra mål eller fler. Därmed lägger jag ett spel på att det blir över 3,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Raphaël Varane, Nacho, Dani Carvajal, Isco, Toni Kroos, Luka Modric, Brahim Diaz, Karim Benzema & Marco Asensio.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Betis:
Joel Robles, Francis Guerrero, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Junior Firpo, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Giovani Lo Celso, Cristian Tello, Loren Moron & Jese.
---

This is the stats tab
This is the post tip