bet365 livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu tar Real Madrid emot Betis, i det som marknaden anser bli en målrik match. Det är jag helt övertygad om, med tanke på hur båda gängen har spelat på sistone. Båda lagen står för en offensiv och attraktiv fotboll, där de vågar vinna sina dueller och matcher mot allt och alla. Därutöver har målskyttarna börjat komma igång, i båda lagen, så det finns gott om offensiva krafter som kommer att fortsätta prestera och spotta in mål. Därmed finns det ett värde på att spela på ett målkalas.

Man kan lugnt säga att Real Madrid hade en målfest när de besegrade jumbon Leganes hemma i sin senastei La Liga match.

Real Madrid tog en tidig ledning i matchen efter redan 7 minuter, då anfallaren Rodrygo petade in ledningsmålet. Toni Kross utökade ledningen med ett skott inifrån straffområdet och i den 24:e minuten kunde lagkaptenen Sergio Ramos göra 3 - 0 på straff. Lagets bästa målskytt, Karim Benzema, gjorde sitt sjätte mål för säsongen och med bara sekunder kvar av matchen nickade serben Luka Jovic in sitt första mål.

Karim Benzemas sjätte mål tog honom upp i ledning i skytteligan tillsammans med Betis anfallaren Loren Moron, som i sin tur fick hoppa in med tjugo minuter kvar då Betis besegrade Celta Vigo med 2 - 1 hemma. Kantspelarna var riktigt vassa hos Betis, där både Emerson och Fekir gjorde ett varsitt mål. Betis hade ytterligare lägen. Bakåt dock är Betis sårbara, eftersom de är det laget i ligan som har släppt in flest antal mål, nämligen, 21 mål på 11 matcher. Av dessa är 14 insläppta mål på 5 bortamatcher.

Att åka till Santiago Bernabeu brukar innebära per automatik att laget kommer att släppa in mål och så kommer det att bli fallet även denna gång för Betis. Real Madrid är heta och har hittat målformen. Betis har gott om kvalitéer i offensiven och ska själva kunna utmana om mål, så jag kan inte se denna match som något annat än väldigt målrik. Marknaden har lagt över/under linan på 3,5 mål med jämna odds. För mig är det solklart hur detta möte borde sluta, så jag lirar över 3,5 mål i matchen till 1.94 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Rodrygo, Karim Benzema & Eden Hazard.

Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Sidnei, Aissa Mandi, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Emerson, Andres Guardado, Sergio Canales, Alex Moreno, Nabil Fekir & Loren Moron.
---

This is the stats tab
This is the post tip