Tabellettan Real Madrid har hittat en makalös form, där de kör över allt och alla i den spanska La Liga. De har fem raka segrar inför deras nästa match hemma på Bernabeu mot bottenlaget Celta Vigo och ska bara köra över dem också. Efter att ha åkt ur den spanska cupen och eftersom deras Champions League match mot Man City spelas först den 26 februari är det all fokus på ligaspelet för Real Madrid. Då kommer det att bli en seger för Real Madrid mot Celta Vigo och jag tror på en stor sådan också.

I den senaste La Liga matchen låg Real Madrid under med 0 - 1 mot Osasuna, som helt klart var det bättre laget inledningsvis. Men Real Madrid såg aldrig ut att vara bekymrade över det. Med ett lugn hittade de sitt spel och satte dit fyra mål innan slutsignalen. Wow! Jag blev märkta imponerad, i alla fall. Osasuna krigade hårt och gav allt, verkligen, men det hjälpte inte. Motivation och klass vann ändå över ett starkt hemmalag. Real Madrid är i storform och vill gasa ifrån Barcelona i toppenstriden.

Det som underlättar är så klart att Real Madrid i nästa match får spela hemma, med en högljudd och krävande publik i ryggen, som aldrig nöjer sig med en ledning bara - utan vill se mål, mål och flera mål. Kraven är höga på Real Madrid spelarna. Dock finns allting där i Real Madrid truppen för att leverera och ge publiken den underhållning som de önskar sig. Real Madrid mötte Celta Vigo på Balaidos i början av säsongen och vann den matchen med 3 - 1, med en man kort (Luka Modric) i 40 minuter.

Något liknande resultat är att vänta nu, om inte ännu större siffror, med tanke på vilken form Real Madrid är i just nu. Till denna match har Celta Vigo dessutom ett stort avbräck i att lagkaptenen och högerbacken Hugo Mallo har dragit på sig fem gula kort, så han missar matchen. Han är ett stort avbräck för Celta Vigos defensiv, som redan är sårbara även med honom. Celta Vigo är efter en dålig första halva av säsongen involverade i bottenstriden. Trots stor motivation hos Celta Vigo blir detta en för tuff uppgift.

En ytterligare kross för Real Madrid är att vänta. Något kan jag bara inte tänka mig med tanke på deras form. Därmed lägger jag ett spel på att Real Madrid vinner matchen stort och att de täcker handikapp linan -1,5 mål, som ligger på 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Eden Hazard, Karim Benzema & Gareth Bale.

Bekräftad startelva Celta Vigo:
Ruben Blanco, Joseph Aidoo, Nestor Araujo, Jeison Murillo, Lucas Olaza, Rafinha, Filip Bradaric, Okay Yokuslu, Kevin Vazquez, Iago Aspas & Fedor Smolov.
---

This is the stats tab
This is the post tip