De regerande spanska La Liga mästarna, Real Madrid, tar emot formstarka Celta Vigo på Alfredo Di Stéfano-stadion i en måstematch för att marängerna ska haka på i ligatoppen. I och med att det blev kryss senast för Real Madrid har de halkat efter Atletico Madrid i toppen - som leder ligan med två poäng och två matcher mindre. Därmed är jag övertygad om att Real Madrid hittar en extra växel när den verkligen behövs och går segrandes ur en på förhand väldigt tuff duell mot Celta Vigo.

Real Madrid hade hittat drömformen och radat upp sex raka segrar innan de tappade energi och intensitet borta mot nykomlingar Elche. Efter ett tidigt nickmål av Luka Modric hade Real Madrid massvis av chanser att utöka ledningen. I stället blev det en straff för Elche i början av andra halvleken och därefter klarade inte Real Madrid att bryta ner motståndarna. Detta är något vi har sett några gånger denna säsong i La Liga och Champions League. Reaktionen därefter har dock nästan alltid varit densamma.

Real Madrid reser sig när det verkligen gäller. Detta har de gjort mot Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid och Mönchengladbach.

Det räknar jag med att Real Madrid gör även mot Celta Vigo, som verkligen har steppat upp med en ny tränare. Sedan Eduardo Coudet tog över laget har det blivit en förlust, ett kryss och fyra segrar (som har kommit i de fem senaste matcher). Laget har gått från en defensiv spelidé till att spela väldigt offensivt och fått en bra utdelning, minst sagt. Men Celta Vigos offensiva spelet är något som lämnar stora ytor och något som Real Madrid ska vara mer än kapabla till att ta vara på och göra ett par mål utav.

Anfallaren Eden Hazard hoppade in senast mot Elche och är tillbaka i Real Madrid. Han är en nyckelspelare i laget. Jag spelar på att Real Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Real Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Celta Vigo seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Real Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Real Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Real Madrid - Celta Vigo:
1 asian -1. Odds 1.99 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Nacho Fernandez, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema & Lucas Vazquez.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Jeison Murillo, Lucas Olaza, Brais Mendez, Denis Suarez, Renato Tapia, Nolito, Iago Aspas & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip