Hemma på Alfredo Di Stéfano-stadion är stormakten Real Madrid megafavoriter att vinna över Eibar i den spanska La Liga. Inför omgången ligger Real Madrid på en tredje plats och har sex poäng upp till tabellettan Atletico Madrid. Gästerna Eibar är högst involverade i bottenstriden och ligger på den sista nedflyttningsplatsen - med två poäng upp till Elche, som är på säker mark. Då Real Madrid är flera nummer större än Eibar, som har problem med formen och skador, bör marängerna vinna mötet stort.

Denna säsong tävlar Real Madrid både i Champions League, där de möter Liverpool på hemmaplan i nästa vecka, samt La Liga, eftersom de har knapat in på det försprånget som Atletico Madrid tidigare hade. På skadefronten ser det allt ljusare ut med Eden Hazard och Dani Carvajal tillbaka i träning, efter längre skadeuppehåll, samt att formen är på topp med en Karim Benzema som öser in mål. De två senaste matcherna har slutat med siffrorna 3 - 1 mot Atalanta i Champions League och Celta Vigo i ligan.

Bottenstriden i La Liga är jämnare än på många år. För Eibar är det två poäng ner till sista platsen liksom två poäng upp till säker mark. Eibar är desperata efter varje poäng och var väldigt nöjda med att klara av oavgjort senast mot Athletic Bilbao. Dock är formen överlag usel, med förluster mot Villarreal, Cadiz och Elche dessförinnan. Till denna match får Eibar också klara sig utan försvararna Pedro Bigas, Roberto Correa och Jose Angel, mittfältaren Edu Exposito och anfallaren Yoshinori Muto.

Eftersom så mycket står på spel för Real Madrid och formen är fin med övertygande segrar över Atalanta och Celta Vigo i ryggen litar jag på att de återigen vinner stort. Därmed lägger jag ett spel på en Real Madrid seger med fler än ett måls marginal.

Speltips Real Madrid - Eibar:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål). Odds 2.06 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Éder Militão, Nacho, Ferland Mendy, Lucas Vazquez, Luka Modric, Carlos Casemiro, Marcelo Vieira, Isco, Marco Asensio & Karim Benzema.

Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Rafa Soares, Anaitz Arbilla, Paulo Oliveira, Alejandro Pozo, Sergio Alvarez, Pape Kouli Diop, Aleix Garcia, Bryan Gil, Kike & Pedro León.
---

This is the stats tab
This is the post tip