Efter att ha vunnit VM för klubblag väntar enklast möjliga uppgift för stormakten Real Madrid när Elche gästar dem på Santiago Bernabeu-stadion. Real Madrid har hittat målformen och nätat nio gånger under de två senaste tävlingsmatcher. Tabelljumbon tog en efterlängtad första seger i La Liga sist, men väger på tok för lätt i dessa sammanhang.

Självförtroendet är återigen på topp hos Real Madrid - som har vunnit klubblags-VM för femte gången. Som de gjorde det också. Al-Ahly slogs i semifinalen med 4 - 1 och Al Hilal därefter med 5 - 3. Två mål av Vinicius Junior och Federico Valverde, samt en fullträff av X-faktorn Karim Benzema visade vilken klass det finns i anfallsspelet. Med en match mindre spelad i La Liga har Real Madrid hela 11 poäng upp till ärkerivalen FC Barcelona i toppen av tabellen. En seger är bara ett måste för att haka på i toppstriden.

Efter att ha misslyckats med att gå segrandes ur 19 dueller kom äntligen en seger för Elche. Pere Milla gjorde ett hattrick, varav de två sista målen från straffpunkten, när Villarreal kom på besök. Trots segern är det 12 poäng upp till säker mark. Att hålla sig kvar i den högsta divisionen kommer onekligen bli för svårt. Elche har både nätat minst antal gånger och släppt in flest mål. När Elche tidigare ställdes mot Real Madrid blev det en förlust med siffrorna 0 - 3. Ett liknande resultat känns trovärdigt även denna gång.

I Real Madrid är det ett avbräck på avstängde Vinicius Junior. Elche får klara sig utan skadade John Nwankwo, Alex Collado och Tete Morente. Samt att Omar Mascarell och Helibelton Palacios är avstängda - efter att ha dragit på sig fem ostskivor.

Marknaden har mästarna som megafavoriter till seger. En ny storseger bör det bli mot Elche också, som har ett bedrövligt bortafacit. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att Real Madrid vinner matchen med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Madrid - Elche:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.61 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Luka Modric, Federico Valverde, Karim Benzema, Rodrygo Goes.

Preliminär startelva - Elche:
Edgar Badia, Gonzalo Verdu, Enzo Roco, Lisandro Magallan, Jose Angel Carmona, Raul Guti, Gerard Gumbau, Carlos Clerc, Ezequiel Ponce, Lucas Boye & Josan.
---

This is the stats tab
This is the post tip