Unibet & LeoVegas streamar matchen.

Lördagens lunchmatch i den spanska La Liga hämtas från Santiago Bernabeu-stadion där Real Madrid, med lika många poäng som Barcelona i toppen, tar emot Espanyol. Som alltid är Real Madrid megafavoriter till seger, till cirka 1.20 i odds och bör klara av denna uppgift relativt enkelt. Offensiven håller världsklass och på de fyra senaste matcherna har Real Madrid spottat in mål. Däremot så är jag inte så imponerad av deras försvarsspel, som har slarvat en del och även börjat släppa in en massa mål.

Det råder ingen tvekan om att Real Madrid kommer att göra mål på Espanyol, som har försvarsproblem av alla möjliga slag. Förmodligen blir det fler än ett Real Madrid mål också. Sedan det mållösa mötet mot Betis har Real Madrid gjort två mål på PSG i Champions League, i mötet som slutade 2 - 2, och ännu bättre har det gått i ligan. Där har de 4 - 0 mot Eibar, 3 - 1 mot Real Sociedad och senast blev det 2 - 1 mot Alaves. I samtliga matcher kunde Real Madrid har gjort massvis av fler mål.

Allt detta vet Real Madrid spelarna om. Det kan finnas en risk för överskattning när Espanyol, som ligger nästsist i tabellen, kommer på besök. Även om det har gått uruselt för Barcelona-laget så kan ingen ta ifrån dem att de har försökt att vinna sina samtliga möten på sistone. Defensiven håller inte La Liga klass men offensivt kan de ställa till det för samtliga lag. I deras fyra senaste matcher har Espanyol gjort mål på Valencia, Atletico Madrid, Getafe och senast blev det två mål mot Osasuna.

Espanyol har en avstängning på den centrala mittfältaren Victor Sanchez, samt en skada på Naldo Gomes i försvaret. Matias Vargas och Facundo Ferreyra i offensiven är tveksamma till start, på grund av skadebekymmer. Då jag är imponerad över hur Espanyol har krigat både i La Liga och Europa League, där senaste mötet slutade 2 - 2 borta mot Ferencvaros, anser jag att chanserna är goda att vi får se dem göra mål på Real Madrid, som har släppt in mål i sina tre senaste matcher.

Därmed finner jag ett värde i att spela på att båda lag gör mål i matchen och lägger ett spel till schyssta 2.02 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Isco, Karim Benzema & Gareth Bale.

Preliminär startelva Espanyol:
Diego Lopez, David Lopez, Bernardo Espinosa, Fernando Calero, Pipa, Sergi Darder, Oscar Melendo, Marc Roca, Adria Pedrosa, Wu Lei & Jonathan Calleri.
---

This is the stats tab
This is the post tip