Dags för trefaldiga Champions League mästarna Real Madrid att spela sin premiär på Santiago Bernabeu mot Getafe. Det är inga spektakulära nyförvärv för något av lagen, även om Real Madrid har spenderat en hel del pengar efter att ha sålt Ronaldo. Båda lagen kommer att fortsätta spela ungefär som de tidigare har gjort, vilket innebär full fart framåt och en offensiv fotboll. När Real Madrid och Getafe möts så innebär det många mål och dessutom mål för båda lagen.

Den största nyheten under transferfönstret har varit försäljningen av Ronaldo till Juventus för 117 miljoner euro. För dessa pengar har Real Madrid köpt 18-årige vänster yttermittfältaren Vinicius Junior, för 45 (!) miljoner euro, Thibaut Courtois som målvakt från Chelsea och Alvaro Odriozola som högerback. I mitt tycke är dessa värvningar inte de smartaste som har gjorts i fotbollshistorian, men det återstår att se. Jag förväntar mig inte att någon av dessa herrar ska starta i morgon heller.

Med tanke på hur Real Madrid spelare mot Atletico Madrid i supercupen så var det inte direkt några jättestora skillnader från det vi är vana att se. Real Madrid gör mål, mot allt och alla, och kommer även att göra det mot Getafe, precis som de alltid har gjort. Se här deras fem senaste inbördes ligamöten:

LaLiga: 3/3, 2018
Real Madrid 3 - 1 Getafe

LaLiga: 14/10, 2017
Getafe 1 - 2 Real Madrid

LaLiga: 16/4, 2016
Getafe 1 - 5 Real Madrid

LaLiga: 5/12, 2015
Real Madrid 4 - 1 Getafe

LaLiga: 23/5, 2015
Real Madrid 7 - 3 Getafe

Att Real Madrid har gjort minst två mål i samtliga möten är inget som förvånar någon. Men att Getafe har gjort minst ett mål framåt mot Real Madrid i samtliga möten beror på att de också har en offensiv fotbolls filosofi som Pepe Bordalas också står för. Det är kul att titta på Getafe som inte på något sätt parkerar bussen framför det egna målet utan fyller på med spelare i kontringar, omställningar och vanliga anfall då de verkligen satsar på att vinna alla matcher - vilket givetvis inte alltid går. I den senaste träningsmatchen spelade Getafe 3-3 mot Girona så nog Getafe återigen kunna utmana Real Madrid om ett mål eller två.

I och med att detta dessutom är en premiär så är inte alla riktigt samspelta ännu, så det kan bli en del tavlor och misstag i försvarsspelet bara för det. När två offensiva och anfallsrika lag som Real Madrid och Getafe möts så blir det alltid mål åt båda hållen. Därmed förstår jag inte varför det erbjuds över dubbla pengar på att båda laget ska göra mål och lägget ett spel på utfallet till 2.19 i odds hos Betsafe .
---
Preliminär startelva Real Madrid: Keylor Navas, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Karim Benzema, Gareth Bale & Marco Asensio.

Preliminär startelva Getafe: David Soria, Djene, Antunes, Bruno Gonzalez, Damian Suarez, Francisco Portillo, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Amath, Angel Rodriguez & Jaime Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip