Ett reservbetonat Real Madrid lag väntas ta emot Getafe, som krigar för sin överlevnad, på Santiago Bernabeu i den spanska La Liga. I och med att Real Madrid för ett flerfrontskrig och ska spela en retur i den finaste turneringen av alla mot Manchester City lutar det mesta mot att Carlo Ancelotti använder sig av bänkspelarna i detta möte. Något som öppnar upp för Getafe - i alla fall när det kommer till att bryta ner mästarna.

När det återstår fem omgångar av ligaspelet har Real Madrid 14 poäng upp till ärkerivalen FC Barcelona. Att försvara titeln blir nästan omöjligt. I stället ligger fokus på att slå ut Premier League mästarna i Champions League semifinalen. I veckan fick Real Madrid med sig ett 1 - 1 resultat hemma när Vinicius Junior nätade först innan Kevin De Bruyne kvitterade. Nyckelspelarna väntas vila. Dock är det ingen dålig bänk som Real Madrid har, med en hel del intressanta namn som vill visa framfötterna.

Annat är det hos Getafe, som ligger på en nedflyttningsplats - med lika många poäng som Valencia. Det är en tajt bottenstrid där många lag är involverade. Moralen är på topp efter en seger över Celta Vigo. Lagets skyttekung Enes Unal gjorde sitt 14:e mål för säsongen, då han gjorde det enda målet i matchen. Med Jose Bordalas som tränare igen är förhoppningarna goda kring att säkra kontraktet. Att hålla tätt mot mästarna blir svårt. Däremot har laget bra anfallsvapen, som bör skapa oreda.

Mål från båda sidor?

I och med att Real Madrid ställer upp med ett försvar som knappast är samspelta har gästerna en fin chans att hamna i målprotokollet. Svårare blir det att hålla nollan mot hungriga och starka anfallsspelare, som höger en hög nivå. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen - till nästan dubbla degen i odds.

Speltips Real Madrid - Getafe:
Båda lag gör mål. Odds 1.96 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip