Stormakten Real Madrid är på jakt efter en fjärde raka La Liga seger när Getafe gästar dem på den nyrenoverade Santiago Bernabeu-stadion. Bara Real Madrid har en full pott efter tre omgångar, där spelet har varit på topp. Getafe har inlett bra också, men återigen visat sig vara rejält sårbara på resande fot. Vilket gör att mitt speltips går emot dem.

De inledande tre omgångar har Real Madrid spelat på bortaplan mot Athletic Bilbao, Almeria och Celta Vigo. Att gå segrandes ur samtliga dueller, med en viss Jude Bellingham i högform, är magiskt. När hemarenan nu kan ta emot fansen igen kommer det att vara bra tryck. Tränaren Carlo Ancelotti har Vinicius Junior i sjukstugan, tillsammans med Eder Militao och Thibaut Courtois - men truppen har en enorm bredd och spetskompetens.

Visst ska Getafe ha beröm för sin inledning av säsongen. Att spela mållöst hemma mot de regerande mästarna FC Barcelona är inte fy skam. Dock är det anmärkningsvärt att Getafe fortfarande gör usla prestationer utanför Coliseum Alfonso Perez, där det sist blev en seger över Deportivo Alaves, genom ett straffmål av Borja Mayoral. Innan dess blev det en storförlust mot Girona med hela 0 - 3. Liknande siffror kan det bli mot serieledarna.

Real Madrid flera nummer större!

Avbräck finns det även i Getafe lägret, där Jose Angel Carmona, Mauro Arambarri, Luis Milla och Enes Unal är skadade. Då laget har ett skralt bortafacit är risken stor för en ny förlust. Marknaden har Real Madrid som megafavoriter till seger.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner över Getafe med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till dubbla pengar i odds.

Speltips Real Madrid - Getafe:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 2.00 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip