Det första mötet av två, i kvartsfinalen av den spanska Copa del Rey, äger rum på Santiago Bernabeu, där Real Madrid välkomnar Girona - som sensationellt har slagit ut Atletico Madrid i åttondelsfinalen. Marknaden har Real Madrid som en solklar favorit till 1,35 i odds och där finns det verkligen inget värde att hämta, med tanke på att Girona har lyckats väl i cupen. Å andra sidan gör Real Madrid nästan alltid mål på hemmaplan så värdet hämtas från att båda lag gör mål i matchen.

Även om Real Madrid har haft en sådär säsong hittills så har de ändå skött sig väl i cupen, i synnerhet på hemmaplan.

Real Madrid 3 - 0 Leganes
Real Madrid 6 - 1 Melilla

Det har inte varit några svårigheter för Real Madrid att göra mål framåt i cupen. Det kommer det inte heller att bli mot Girona, med tanke på att Real Madrid återigen har hittat en bra form och kommer till denna match med en 2 - 0 vinst i ryggen mot Sevilla. Därutöver har Real Madrid haft det relativt lätt att göra mål på Girona i de tidigare möten. De har redan mötts i ligan och då blev det storseger. Se här de senaste inbördesmöten:

La Liga: 26/8, 2018
Girona 1 - 4 Real Madrid

La Liga: 18/3, 2018
Real Madrid 6 - 3 Girona

La Liga: 29/10, 2017
Girona 2 - 1 Real Madrid

Egentligen finns det ingen anledning till att vi inte ska få se likadana resultat i detta möte. Dels så är det cupen och dels så har Girona spottat in mål framåt och läckt in mål bakåt. De två senaste matcherna har varit en riktigt berg-och-dal bana, både framåt och bakåt. Först slog de ut Atletico Madrid, genom att spela 3 - 3 på bortaplan (det första mötet slutade 1 - 1). Sedan följde Girona upp det genom att spela 2 - 3 borta mot Real Betis (som fick en straff på tilläggstid).

Då det inte finns något som talar för att Girona ska sluta göra mål och inte heller att Real Madrid ska misslyckas med det mot Girona så finner jag ett stort värde i att vi får se båda lag göra mål på varandra. Marknaden erbjuder 1,80 i odds på utfallet och det finner jag värdefullt. Oddset finnes hos FastBet eller Bethard .

---
Bekräftad startelva Real Madrid: Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola, Sergio Ramos, Nacho Fernandez, Marcelo, Daniel Ceballos, Casemiro, Luka Modric, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Vinicius Junior.

Bekräftad startelva Girona: Gorka Iraizoz Moreno, Raul Garcia, Marc Muniesa, Juanpe, Pedro Alcala, Jonas Ramalho, Alex Granell, Borja Garcia, Douglas Soares, Seydou Doumbia & Anthony Lozano.
---

This is the stats tab
This is the post tip