En reaktion kan inte uteslutas när Real Madrid tar emot Granada på Santiago Bernabeu i den spanska La Liga. Efter att ha åkt ur den spanska cupen i veckan lär Real Madrid vara rejält revanschsugna. Då är de alltid farliga att möta. Detta då de brukar resa sig och ge allt för att visa vart skåpet ska stå. Granada, som har en dålig form med två raka förluster, ligger riktigt risigt till.

Trots att formen inte helt är på topp så gör Real Madrid en magisk säsong. De leder La Liga med fyra poäng före Sevilla. Dock känns Real Madrid som megafavoriter till att lyfta pokalen. Då gäller det också att göra jobbet. På hemmaplan är de ännu obesegrade, på elva ligamatcher. X-faktorn Karim Benzema, med 17 mål och 7 assister i La Liga, väntas återvända från en skada. Med världsspelare på samtliga positioner ska de inte ha några problem som helst att slå ett lag som Granada.

Visst kan Granada vara lite luriga, till och från. De har lyckats ta poäng mot både Atletico Madrid och Barcelona. Dock har de helt tappat formen i de senaste omgångarna. Först blev det en förlust mot bottenlaget Getafe med hela 2 - 4 och därefter en ny sådan med 0 - 2 mot Osasuna. Försvaret har alltid varit sårbart. Som det har sett ut på sistone så har det varit ett kritiskt läge.

Real Madrid har ett avbräck på Vinicius Junior i offensiven. Samt Ferland Mendy fortsatt skadad. Dock är Dani Carvajal tillbaks. Granada har själva två skador på Neyder Lozano and Santiago Arias. Inget som egentligen borde påverkar utfallet i matchen.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid reser sig och vinner med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Real Madrid - Granada:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.74 hos Hajper & Snabbare .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Fernandez, David Alaba, Luka Modric, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Karim Benzema & Rodrygo Goes.

Preliminär startelva - Granada:
Luis Maximiano, Victor Diaz, German Sanchez, Raul Torrente, Carlos Neva, Alex Collado, Antonio Puertas, Luis Milla, Maxime Gonalons, Jorge Molina & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip