För serieledarna Real Madrid väntar en minst sagt lämplig uppgift då Granada kommer på besök, på Santiago Bernabeu-stadion. Efter 14 omgångar ligger Real Madrid på en delad första plats, med lika många poäng som sensationen Girona i La Liga tabellen. Granada är på en nedflyttningsplats - nästsist i tabellen och kommer att behöva spela defensivt för att ha en chans till poäng.

I veckan säkrade Real Madrid första platsen i Champions League gruppspelet då Napoli besegrades i Spanien. Formen har varit bra även i ligaspelet där Valencia har besegrats med 5 - 1 och Cadiz med 3 - 0. I och med framgångarna har Carlo Ancelotti och hans gäng distanserat sig något från stadsrivalen Atletico Madrid och ärkefienden FC Barcelona, som är fyra poäng efter. Dock har Real Madrid matchats hårt och frågan är om en lika stor seger kommer mot Granada. Eller om matchen mest ska skötas av.

Det har varit en urusel start på säsongen för Granada. Det är bara jumbon Almeria som har färre poäng i tabellen. Några stora framgångar har nykomlingen inte haft på resande fot, då det endast har blivit en pinne på sju försök. Segunda Division vinnaren har tagit in en ny tränare i stället för Paco Lopez, efter 1 - 3 förlusten mot Alaves. Alexander Medina kommer från Velez Sarsfield och har en tuff uppgift att hålla kvar laget i den högsta divisionen. En nytändning är att vänta, samt en ultradefensiv fotboll.

En målsnål drabbning?

Att näta på Santiago Bernabeu mot ett välorganiserat Real Madrid försvar är inte det enklast. Det har endast blivit tre insläppta mål på sex hemmamatcher. Granada har haft defensiva problem men med en ny röst i omklädningsrummet kan det bli en förbättring.

Marknaden har satt linan på över/under 3,5 mål i matchen, då Real Madrid har varit så effektiva i den sista tredjedelen. Dock är det en helt annan typ av match som väntar mot Granada, som till skillnad från Napoli kommer att lägga allt krut på försvaret.

Därmed blir det ett lir på att vi får se noll, ett, två eller max tre fullträffar totalt i matchen.

Speltips Real Madrid - Granada:
Under 3,5 mål - odds 1.87 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip