Stormakten Real Madrid avslutar Champions League gruppspelet med ett möte på Santiago Bernabeu mot de italienska Serie A mästarna Inter. Inför den sista omgången leder Real Madrid gruppen med två poäng före Inter. Båda lagen är klara för slutspelet. Dock vill de båda mer än gärna vinna gruppen. Vidare har de gemensamt att de är formstarka, både i hemlandet och i turneringen. I och med att Real Madrid varit helt överlägsna i anfallsspelet lutar allting mot en ny seger för "marängerna".

Snacka om succé för Carlo Ancelotti, som inte har haft några bekymmer med att ersättare legendaren Zinedine Zidane som tränare. Formen är helt fenomenal. Real Madrid har 8 (!) raka segrar i ryggen, i alla tävlingar. I helgen vann de toppmötet mot Alexander Isaks Real Sociedad - utan sin X-faktor Karim Benzema, som tvingades ut med en skada. In i stället kom anfallaren Luka Jovic, som först assisterade Vinicius Junior till hans tionde ligamål för att därefter själv punktera matchen till en 2 - 0 seger.

Real Madrid leder ligan med 8 poäng före tvåan Sevilla. Därmed kan de lägga allt fokus på att vinna Champions League gruppen.

Inter har det desto jämnare i toppstriden i Serie A . De ligger på en andra plats bakom stadsrivalen AC Milan - som har en poäng mer i tabellen. Under sig har de Napoli med en poäng mindre, samt ett Atalanta lag med fem raka ligasegrar. Även Inter har spottat in mål, flest av alla i ligan. Anfallsparen Edin Dzeko och Lautaro Martinez ligger på 8 mål vardera. Hakan Calhanoglu har en fin form med 5 mål. Inter har fyra raka ligasegrar bakom sig, där det i helgen blev 3 - 0 mot AS Roma på Stadio Olimpico.

Det första Champions League gruppmötet på Giuseppe Meazza-stadion vanns av Real Madrid genom ett sent mål av Rodrygo Goes. Båda lagen kan komma att rotera något. Dock kan vi förvänta oss bra insatser från de båda, med tanke på att första platsen i gruppen står på spel. Då Real Madrid, även utan Karim Benzema, har visat en form i världsklass ska de vara givna favoriter till att vinna mötet. Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på en rak Real Madrid seger i det sista gruppspelsmötet.

Speltips Real Madrid - Inter:
1. Odds 2.42 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Vinicius Junior, Luka Jovic & Marco Asensio.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Milan Skriniar, Danilo D'Ambrosio, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Stefano Sensi, Arturo Vidal, Ivan Perisic, Edin Dzeko & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip