Stormakten Real Madrid har en minst sagt lämplig uppgift i den spanska La Liga när nykomlingen Las Palmas kommer på besök, på Santiago Bernabeu. Efter derbyförlusten är Real Madrid extra farliga och kommer att vilja resa sig direkt och leverera. Ett bortasvagt lag som Las Palmas riskerar att köras över med stora tal.

Inför Madridderbyt var Real Madrid ensamma om att ha en full pott, efter fem omgångar. Trots ett massivt bollinnehav på 64 % och 20 skott som avfyrades mot mål på Metropolitano blev det en 1 - 3 förlust mot stadsrivalen Atletico Madrid. Samtliga tre mål släpptes in på ett nästan identiskt vis. Ett inlägg mellan mittbackarna, som nickas in. Något Carlo Ancelotti definitivt har tränat på med laget i veckan. Den nya talismanen Jude Bellingham är fortsatt i högform, efter att ha nätat sex gånger på de sex matcher som spelades inför derbyt.

Efter att ha misslyckats med att ta en trepoängare på de fem första omgångar kom en förlösande seger för Garcia Pimienta och hans Las Palmas. På övertid kunde Kirian Rodriguez näta matchens enda mål på Gran Canaria Stadium mot Granada. Då hade också mittbacken Mika Marmol blivit utvisad, efter en halvtimmes spel. Ett stort avbräck i defensiven. Las Palmas har försvarat sig väl då förlusterna mot Valencia, Girona och Sevilla endast har skrivits till 0 - 1 på resultattavlan. Dock kan det denna gång bli ett större nederlag än så.

Parkpromenad för Real Madrid?

Marknaden har Real Madrid som megafavoriter till seger. Med tanke på vilken säsongsinledning som de har haft känns en seger över Las Palmas given.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner över Las Palmas med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Madrid - Las Palmas:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.70 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip