bet365 streamar matchen.

På Santiago Bernabeu tar världens mest offensiva lag, Real Madrid, emot tabelljumbon Leganes - med två nya tränare. Det har passerat hela åtta dagar sedan Real Madrid spelade en match (pga att El Clasico mötet blev inställt). Leganes har brytit med managern Mauricio Pellegrino och i stället har två tränare från B-laget tagit över, vilket gav resultat direkt. Dock kom resultatet hemma för Leganes, mot ett svagt bortalag. Mot Real Madrid är risken stor att det blir en överkörning igen för Leganes.

Real Madrids senast match är alltså 1 - 0 vinsten borta mot Galatasaray i Champions League. Förvånandsvärt klarade Real Madrid av att hålla nollan där. I vanlig ordning kunde och borde Real Madrid har gjort en massa ytterligare mål, men det ville sig inte denna gång. Nu får de spela på hemmaplan mot det laget som ligger sist i La Liga tabellen och då är chansen stor att det släpper i anfallsspelet. Luka Modric är tillbaka och tränar med laget. Annars är högerbacks reserven Alvaro Odriozola avstängd.

För Leganes del har det varit många förändringar på sistone. Efter nio omgångar kom ledningen överens med Mauricio Pellegrino om att skiljas åt som vänner och in i stället har Leganes tagit upp två tränare från B-laget, Luis Cembranos och Carlos Martinez, medan ledningen letar efter en ersättare. Det blev resultat direkt, som så många gånger förut när en tränare sparkas. Dock var det en enkel uppgift då extremt bortasvaga Mallorca kom på besök och förlorade med 0 - 1. Mallorca fick inte till ett skott på mål, trots 57 % bollinnehav. Mot Real Madrid kommer det att bli snarare ett tiotal skott på mål för Leganes del.

Leganes har släppt in mål i sina samtliga fyra bortamatchen denna säsong. Det är jag övertygad om att de också kommer att göra mot Real Madrid, som börjar få spelare tillbaka från skador, samt att det kommer att lossna förr eller senare ordentligt i målprotokollet. Jag är övertygad om att det lossnar mot jumbon Leganes, som fortfarande är darriga i sitt försvarsspel. Så här tar Real Madrid vara på sina chanser och gör minst tre mål i matchen. Jag spelar på över 2,5 mål till Real Madrid, till 2.50 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Eden Hazard, Karim Benzema & Rodrygo.

Bekräftad startelva Leganes:
Juan Soriano, Kenneth Omeruo, Unai Bustinza, Chidozie Awaziem, Jonathan Silva, Christian Rivera, Rodrigo Tarin, Kevin Rodrigues, Oscar, Martin Braithwaite & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip