-1,5 i första halvlek på Real Madrid. Möter Legia Warzawa. För att spelet ska sitta krävs tvåmålsledning (eller mer) i halvtid.

Real med en klinisk insats i helgen, där man körde över Betis med 6-1. Välbehövlig insats med tanke på att man gick tungt före landslagsuppehållet. Har ett par skador, men en tänkbar elva är i vanlig ordning stark:

Navas;
Danilo, Pepe, Varane, Nacho;
Kovačić, Kroos, Rodrà­guez;
Bale, Morata, Ronaldo.

Kan ta ett stort kliv mot avancemang vid seger här och det är såklart det enda som gäller i en sån hät match.

Legia går tungt i inhemska ligan och har blivit överkörda i de två CL-matcher man spelat hittills. Föll med 6-0 hemma mot Dortmund och 2-0 borta mot Sporting (där det kunde blivit mer än så). Jag var inne på att de skulle kunna störa lite grann på hemmaplan, men de bevisade mot Dortmund att glappet är för stort upp till de bästa. Också rätt turbulent med nya tränare som kommit in under säsong och så vidare.

Tänkbart lag:
Legia: Malarz; Bereszyński, Czerwiński, Rzeźniczak, Hlousek; Radović, Moulin, Jodłowiec, Odjidja, Guilherme; Nikolić

Landslagsuppehållet kom lägligt för Real och nu tror jag man sätter in högsta växeln från start för att göra processen kort här.

Ovanligt med såhär låga odds i CL, men det är verkligen klassblandning och med lite skärpa vinner Real det här stort. Legia är kanske något snäpp bättre än MFF, men någon stor skillnad mellan dessa är det inte enligt mig. Och en del kanske minns hur det gick för MFF när de besökte Madrid.

This is the stats tab
This is the post tip