bet365 livestreamar matchen.

Lördagens lunchmatch i den spanska La Liga spelas på Santiago Bernabeu-stadion där Real Madrid tar emot Levante från Valencia. Marknaden har marängerna som mega favoriter till 1.25 i odds och allt annat än en hemmaseger vore ju en skräll. Dock har inte Real Madrid inlett på bästa möjliga sätt, medan Levante har varit starka i inledningen och lyckats mycket väl med sitt anfallsspel. Så jag avstår från vinnarspel. Däremot har jag hittat ett spel på en för låg lina på antal hörnor för Levante.

De goda nyheterna för Real Madrid är att offensiva kuggar som James Rodriguez och Eden Hazard är tillbaka i träning och ska enligt rapporter vara klara för start. Förmodlingen får James Rodriguez sitta på bänken medan Eden Hazard så klart får spela på topp direkt med Karim Benzema. De dåliga nyheterna är att pånyttfödde Gareth Bale, som gjorde två mål senast mot Villarreal, är avstängd, samt att skadelistan är lång, med namn som Luka Jovic, Isco, Brahim Diaz, Rodrygo och Marco Asensio. I dagarna blev också Luka Modric skadad.

Dock klarar sig Real Madrid givetvis även utan dem, i alla fall i en hemmamatch mot Levante. I övrigt har det varit mycket fokus och snack i laget om att vinna den första halvleken och ta en tidig ledning. Real Madrid är det offensivaste laget, i mitt tycke, och anfaller med väldigt många spelare - vilket skapar konsekvensen att försvaret blir sårbart. Detta kommer också att märkas mot Levante, som i sin tur har kommit igång med anfallsspelet och utmanat sina motståndare på allvar i inledningen.

Det har blivit hela två vinster och en förlust på tre spelade matcher. Trots en dålig start, där Levante förlorade borta mot Alaves med 0 - 1, så var Levante det bättre laget, som skapade mer i matchen. Levante skapade hela 9 hörnor mot Alaves. Det blev inte så mycket sämre i 2 - 1 vinsten mot Villarreal, där det blev 7 hörnor för Levante och 6 hörnor i 2 - 0 vinsten mot Valladolid i den senaste matchen. Anledningen till så många hörnor är för att Levante är grymma på omställningar och kontringar.

Just omställningar och kontringar är något som Levante kommer att bjudas på, då Real Madrid inte riktigt ännu har hittat sin toppform. Det slarvas en hel del på planen. Jag är övertygad om att Levantes fina offensiva form håller i sig och att de fortsätter anfalla och skapa en massa hörnor även i detta möte. Marknaden har lagt linan på antal hörnor för Levante på 3,5. Den linan är för låg, med tanke på antalet hörnor Levante tidigare har skapat. Dessutom erbjuder marknaden dubbla pengar på över-utfallet.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Eden Hazard.

Preliminär startelva Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Carlos Clerc, Ruben Rochina, Nikola Vukcevic, Jose Campana, Jose Luis Morales, Borja Mayoral & Roger Marti.
---

This is the stats tab
This is the post tip