På träningsanläggningen Alfredo Di Stéfano-stadion tar Real Madrid emot Mallorca i en La Liga match där hemmalaget är megafavoriter till att vinna mötet. Någon utklassning med stora siffror tror jag dock inte på. Detta då Real Madrid dras med några skador och en avstängning och dels för att Mallorca har förstärkt sitt försvarsspel. Handikapp linan är satt väldigt högt, där marknaden anser att Real Madrid borde vinna mötet varannan gång med minst tre måls marginal. Det anser dock inte jag.

Sedan omstart har Real Madrid visat en fin form med segrar över Eibar med 3 - 1, Valencia med 3 - 0 och senast blev det 2 - 1 mot Real Sociedad. Den vinsten kostade dock, eftersom mittfältsgeneralen Casemiro drog på sig ett femte gula kort och är avstängd. Han är en nyckelspelare i Zidanes bygge och avbräck i defensiven, som har hållit en världsklass denna säsong. Toni Kroos vilas och startar från bänken till en början. Offensiven är stark hos Real Madrid, men Mallorca har orsakat dem problem.

Säsongens första möte slutade med en Mallorca vinst, med 1 - 0. Detta blev också Real Madrids första förlust för säsongen. Mallorca har inte klarat av att spela lika bra i de övriga matcherna. Efter omstarten blev det en storförlust mot Barcelona med 0 - 4, men redan i nästa match spelade Mallorca mycket bättre. Där blev det endast 0 - 1 borta mot Villarreal. I den senaste matchen, som spelades hemma mot bottenkonkurrenten Leganes, blev det 1 - 1 där Mallorca återigen försvarade sig starkt.

Mallorca ligger på den sista nedflyttningsplatsen och är i stort behov av poäng. Några poäng är inte att räkna med i detta möte, men det är även viktigt för Mallorca att hålla siffrorna nere - för att inte riskera att åka ur på målskillnad. Real Madrid har haft ett tufft schema med många matcher och med två nyckelspelare borta från startelvan blir detta inget enkelt möte, i mitt tycke. Real Madrid borde vinna komfortabelt, men inte genom någon utklassning med fler än tre måls marginal. Mallorca är starkare än så.

Speltips Real Madrid - Mallorca:
2 asian hcp +2,5 - odds 1.79 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Gareth Bale, Luka Modric, Federico Valverde, Vinícius Júnior, Karim Benzema & Eden Hazard.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Martin Valjent, Antonio Raíllo, Aleksandar Sedlar, Alejandro Pozo, Iddrisu Baba, Aleix Febas, Daniel Rodriguez Vazquez, Takefusa Kubo, Lago Júnior & Ante Budimir.
---

This is the stats tab
This is the post tip