Stormakten Real Madrid är på titeljakt i den spanska La Liga denna säsong. De ligger i toppen av tabellen efter fem omgångar, med 13 poäng. där anfallsspelet har hållit en världsklass. Inför säsongen har de tappat båda sina mittbackar Raphael Varane, till Manchester United, samt Sergio Ramos, till PSG. Försvaret har bara klarat av att hålla nollan en gång. Däremot har anfallsspelet hållit en världsklass. Real Madrid har nätat 15 mål mot Alaves, Levante, Real Betis, Celta Vigo och Valencia inledningsvis.

Den nya X-faktorn Karim Benzema har nätat 6 mål och stått för 5 assister i ligaspelet. Anfallskollegan Vinicius Junior är inte så mycket sämre med 5 mål och en assist. Med anfallare i toppslag ska de ses som den hetaste kandidaten till att vinna ligaguldet. I nästa match väntar nykomlingar Real Mallorca, som har gjort en pigg start i den högsta divisionen. Mallorca har varken spottat in mål eller läckt in mål, utan varit stabila i alla matcher utom bortamötet mot Athletic Bilbao, där det blev en 0 - 2 förlust.

Carlo Ancelotti har inte behövt lång tid på sig som tränare för att få Real Madrid på toppnivå. Då har han ändå haft Toni Kroos, Gareth Bale, Dani Ceballos, Marcelo och Ferland Mendy i sjukstugan. Kvar återstår att få ordning på defensiven, som dock skötte sig utmärkt i Champions League vinsten över Inter i Milano - där det blev en 1 - 0 seger. En ny vinst är att vänta mot Mallorca, som sliter med målskyttet och är mållösa i två raka ligamöten. Det gör inte Real Madrid, som har snittat tre mål per ligamatch.

Real Madrid har tidigt kopplat ett litet grepp om ligatiteln, som de inte borde släppa. Ingenting talar för det heller när anfallarna är i högform. Därmed lägger jag ett spel på att Real Madrid vinner matchen med fler än ett mål i marginal mot Mallorca.

Speltips Real Madrid - Mallorca:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.73 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Miguel Gutierrez, David Alaba, Eder Militao, Nacho Fernandez, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema & Rodrygo Goes.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Josep Gaya, Martin Valjent, Brian Olivan, Joan Sastre, Takefusa Kubo, Aleix Febas, Rodrigo Battaglia, Lee Kang-in, Lago Junior & Matthew Hoppe.
---

This is the stats tab
This is the post tip