Stormakten Real Madrid är på jakt efter en tredje raka seger, i alla tävlingar, när nykomligen Rayo Vallecano gästar dem i La Liga. Det är inget snack om att Real Madrid är flera nummer större - även om Rayo Vallecano har fått en bra start i toppdivisionen.

Real Madrid kan i och med en seger gå om Real Sociedad temporärt som tabellettan, innan landslagsuppehållet. Då det väntar en paus på två veckor efter detta möte kan vi förvänta oss att Real Madrid lägger i högsta växeln och går all-in för att vinna stort.

Med sju segrar, tre kryss och bara en förlust borta mot Espanyol har tränaren Carlo Ancelotti gjort det lysande med Real Madrid i La Liga. I Champions League också, där de fortfarande ligger etta i sin grupp, där de i veckan slog Shakhtar Donetsk på Santiago Bernabeu med 2 - 1. Båda målen gjordes av målsprutan Karim Benzema, som har nätat fyra gånger i turneringen. I La Liga leder han skytteligan med 9 mål. På andra plats i skytteligan finner vi kollegan Vinicius Junior med sju mål. Vilket anfallspar!

Rayo Vallecano ska ha mycket beröm för den pigga inledningen som nykomling. Ingen hade väntat sig denna succé, med tränaren Andoni Iraola som har lyckats utmärkt. Efter tolv omgångar ligger de på en sjätte plats i tabellen, med 20 poäng efter tolv omgångar. Framåt finns Radamel Falcao som toppforward och Alvaro Garcia släpandes. Båda har nätat fyra mål vardera. Bakom sig har Rayo Vallecano ett mållöst möte hemma mot Celta Vigo. På bortaplan har det dock blivit fyra förluster på sex matcher.

Uppgiften att ställas mot Real Madrid, när bortaformen är usel, är inte enkel. Inget optimalt läge. Real Madrid är en het kandidat till att vinna ligaguldet. Då ska ett lag som Rayo Vallecano inte vara några bekymmer alls. Då Real Madrid har en fin form med segrar i ryggen lutar detta mot en storseger. Därmed lägger jag ett spel på att Real Madrid vinner med fler än ett mål i marginal.

Speltips Real Madrid - Rayo Vallecano:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 2.11 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luca Modric, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Vinicius Junior.

Preliminär startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Francisco Garcia, Pathe Ciss, Santi Comesana, Isi Palazon, Oscar Trejo, Alvaro Garcia & Radamel Falcao.
---

This is the stats tab
This is the post tip