Serieledarna Real Madrid har en lämplig uppgift på Santiago Bernabeu när Rayo Vallecano kommer på besök, i den spanska La Liga. Med en El Clasico seger i ryggen är formen på topp hos Carlo Ancelotti och hans sida, som bara har segrar på hemmamark. En ny sådan är att vänta mot ett mittenlag, som inte ska ha mycket att sätta emot.

Förutom framgångarna i Champions League gör Real Madrid en utmärkt start i ligaspelet - där de ligger i en delad ledning med sensationen Girona. Även om Real Madrid gjorde en mindre bra första halvlek sist på Camp Nou och log under så vände man på steken och besegrade ärkerivalen FC Barcelona. Mycket tack vare två mål av nya talismanen Jude Bellingham, som är uppe i tio fullträffar för säsongen. Med honom i toppslag håller stormakten en hög nivå.

Tränaren Francisco har fått en bra start med Rayo Vallecano, som har fyra segrar, fem kryss och två nederlag hittills. Drömmen om spel ute i Europa finns, då laget är bara två poäng efter Real Sociedad - som är på en femte plats. Fram i banan finns det pjäser som sticker ut. Dock är defensiven sårbar, med alldeles för många insläppta mål. Att hålla tätt mot de bättre lagen har varit något av ett problem. Lättare blir det inte heller denna gång.

Rayo väger för lätt?

Då Real Madrid är i toppslag och kan rycka ifrån i toppstriden kommer mötet att tas på fullaste allvar. Även om gästerna är en svår nöt att knäcka ska Real Madrid behålla sitt fina facit på hemmamark och navigera fram till tre nya poäng. Förmodligen med stora siffror dessutom.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner över Rayo Vallecano med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Madrid - Rayo Vallecano:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.75 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip