bet365 livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu har vi ett toppmöte i den spanska La Liga då Real Madrid tar emot ligans bästa bortalag, Real Sociedad, som får ses som den största överraskningen hittills. Tabelltvåan möter tabellfemman i en match där Real Madrid givetvis i vanlig ordning på hemmaplan är favoriter till seger. Dock har Real Sociedad visat en fin målform, där de gör mål på nästan allt och alla, men bakåt har de börjat slarva på sistone - vilket enkelt kan straffa sig när Real Madrid står på andra sidan planen.

Tränaren Zidane måste vara lycklig som ändå har fått alla spelare tillbaka efter landslagsuppehållet utan några nya skador. I och med detta är det bara gamla skador på Marcelo, Nacho, Jovic och Asensio, men samtliga går enkelt att ersätta då Real Madrid har en bred trupp, samt att de flesta av dessa namn ändå i dagsläget inte hade platsat i Zidanes startelva. Real Madrid har gått som tåget på sistone och kommer från en start 4 - 0 seger borta mot Eibar till denna match, där framgången ska fortsätta.

Den stora förändringar har varit att Real Madrid har storsatsat på att göra mål i den första halvleken - något som har blivit av en trend i La Liga för tillfället. Detta har Real Madrid också lyckats med alldeles utmärkt. Därefter har de kunnat kontrollera sina matcher och fylla på med fler mål när motståndarna har gått till motattack. Det finns ingen anledning till att ändra på den taktiken till denna match, så jag räknar starkt med att Real Madrids succé fortsätter på samma sätt även mot Real Sociedad.

Högerbacken Joseba Zaldua i Real Sociedad, som har spelat samtliga matcher denna säsong, har skadad armen och är borta. Det är ett avbräck på högersidan, i ett försvar som inte riktigt har varit på tårna på sistone. Vi spolar tillbaka bandet tre matcher. Mot Levante sov försvaret den första halvleken och Real Sociedad släppte därmed in två mål i 1 - 2 förlusten. I nästa match, borta mot Granada, var det samma sak igen i den första halvleken, men två mål av Portu räddade ändå Real Sociedad och gav dem segern. Senast hade Real Sociedad 1 - 0 hemma mot jumbon Leganes, med tappade matchen med kvarten kvar till 1 - 1.

Real Sociedad har inte råd med detta slarv i försvaret när de åker till Santiago Bernabeu, då det enkelt kan bli stora siffror bakåt som ett resultat. Framåt är Real Sociedad riktigt vassa med tre anfallare som gör mål, så jag låter bli att uttala mig kring hur matchen slutar. Dock finner jag ett värde i att Real Madrid fortsätter göra mål i den första halvleken och även i den andra halvleken, som fallet har varit på sistone. Jag lägger ett spel på att Real Madrid gör mål i båda halvlekar till fina 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Federico Valverde, Casemiro, Luka Modric, Eden Hazard, Karim Benzema & Rodrygo Goes.

Bekräftad startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Aritz Elustondo, Diego Llorente, Joseba Zaldua, Nacho Monreal, Martin Ödegaard, Igor Zubeldia, Mikel Merino, Portu, Willian Jose & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip