bet365 livestreamar matchen.

Real Madrid ställs mot Real Sociedad i kvartsfinalen av den spanska cupen, Copa del Rey, på Santiago Bernabeu. Hemmalaget har hittat en drömform där de har radat upp fem raka segrar i ligan och cupen och ska inte ha några bekymmer att slå Real Sociedad heller. Tränaren Zidane överraskade de flesta med att ställa upp med ett riktigt bra lag redan i förra omgången av cupen och kommer att göra så även i detta möte. Real Sociedad har varit bortasvaga ett tag nu så detta blir en tuff uppgift.

Real Madrid går som tåget just nu och verkar helt ostoppbara. Det är inte bara att de öser in mål framåt. De har blivit så mycket starkare bakåt också. Det är häpnadsväckande att Real Madrid är det laget i ligan, som spelar mest offensiv fotboll av alla, och som ändå har släppt in minst antal mål. Efter 22 omgångar har de bara släppt in 13 mål i den spanska La Liga. I den spanska cupen har de också öst in mål. Först mot Unionistas borta med 3 - 1 och senast mot Zaragoza borta med 4 - 0.

I båda matcherna har Real Madrid lyckats ta en tidig ledning, vilket är en stor del av Zidanes filosofi. Laget storsatsar att ta en tidig ledning för att sedan kunna kontrollera matchen på ett bättre sätt. Det är knappast något som Real Sociedad är kapabla til att förhindra, med tanke på hur svaga de har varit på bortaplan. På de tre senaste bortamatcherna har Real Sociedad släppt in åtta mål i ligan. Det har blivit 4 - 3 mot Osasuna, 0 - 3 mot Betis och 1 - 2 mot Leganes i deras absolut senaste ligamatch.

Mot Leganes kom förlustmålet på en frispark i den absolut sista sekunden, vilket lär ha svidigt ordentligt och slagit hårt på spelarnas självförtroende. Det var verkligen inte optimalt med tanke på att Real Madrid ska spelas borta i nästa match. Då Real Sociedad har läckt in mål bakåt på bortaplan på sistone är jag övertygad om att ingen ändring sker när de reser till Santiago Bernabeu. I vanlig ordning vill jag tro att Real Madrid lyckas näta både i den första och i den andra halvleken, till 2.20 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Alphonse Areola, Marcelo Vieira, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho Fernandez, Isco, Toni Kroos, Federico Valverde, Vinicius Junior, Rodrygo & Karim Benzema.

Bekräftad startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Mikel Oyarzabal, Mikel Merino, Aritz Elustondo, Igor Zubeldia, Joseba Zaldua, Nacho Monreal, Robin Le Normand, Martin Ødegaard, Cristian Portu & Alexander Isak.
---

This is the stats tab
This is the post tip