Stormakten Real Madrid är på jakt efter att förlänga sin vinstsvit när Real Sociedad gästar dem på Santiago Bernabeu-stadion, i den spanska La Liga. Det enda laget i divisionen som har vunnit samtliga fyra omgångar är Real Madrid, som onekligen har gjort en perfekt start. Gästerna är obesegrade men väger ändå för lätt i sådana drabbningar.

Tränaren Carlo Ancelotti har ett effekt lag, som inte direkt har bjudit på skyhög underhållning. Däremot har Real Madrid spelarna gjort jobbet och besegrat Athletic Bilbao, Almeria, Celta Vigo och Getafe. X-faktorn Jude Bellingham har överlägset varit bäst. Han sticker ut med sina fem mål och en assist. I nästa vecka inleds Champions League med ett hemmamöte mot Union Berlin. Innan dess är det allt fokus på denna ligamatch.

Det har varit svårt att plocka segrar för tränaren Imanol Alguacil och hans Real Sociedad. Efter tre raka kryssmatcher mot Girona, Celta Vigo och Las Palmas kom en förlösande seger mot Granada, med hela 5 - 3, hemma på Anoeta. Takefusa Kubo nätade två gånger om och är uppe på tre fullträffar för säsongen. Då Real Sociedad kom fyra förra säsongen ska de också spela i den finaste turneringen av alla - hemma mot Serie A laget Inter.

Fullpott för Real Madrid?

Även om Real Sociedad har det som krävs för att göra detta till en jobbig afton i huvudstaden så är det svårt att se dem resa hem med poäng i behåll. Då Los Blancos är det klart bättre laget, som har en fin målform och Bellingham i toppslag, väntas de bryta ner sitt svagare motstånd och navigera sig fram till en femte raka ligaseger.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Real Madrid tar samtliga tre poäng över Real Sociedad.

Speltips Real Madrid - Real Sociedad:
1. Odds 1.71 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip