Tar Real Madrid -1,5 mot Roma. 1.95 hos Bethard och FastBet .

För första gången på väldigt länge ska Real Madrid klara sig utan Cristiano Ronaldo i CL. Portugisen har varit en stor förklaring bakom de tre senaste årens titlar såklart. Tror ändå på laget den här säsongen och tycker inledningen varit lovande. Spelare som Asensio, Isco och Bale håller ruggig klass och är redo att på allvar börja ta rejält ansvar för Real. Visserligen "bara" 1-1 borta mot Athletic Club i lördags, men det är å andra sidan en svår match direkt efter ett landslagsuppehåll.

Tänkbart lag:

Courtois; Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Marco Asensio

Roma har inte fått spelet att lossna hittills. Bara en seger på de fyra senaste matcherna och då har motståndet varit långt ifrån omänskligt. Har framför allt visat upp en skakig defensiv, vilket inte riktigt är vad man vill gå in med inför en match borta mot Real. Senast tappades en 2-0-ledning till 2-2 hemma mot Chievo. Hade det inte varit för en vass Olsen-räddning på slutet hade Roma kunnat förlora - det ska inte kunna vara möjligt för ett tänkt topplag. Inför den här matchen har laget haft en vilodag mindre än Real Madrid, även om det är tidigt på säsongen kan en sån sak aldrig vara positiv - särskilt när en resa dessutom ska hinnas med.

Olsen; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, N'Zonzi, Cristante; Under, Dzeko, El Shaarawy

Tycker det skiljer en klass mellan lagen här. Övriga lag i gruppen är Viktoria Plzen och CSKA Moskva - så ingen jättefara om Roma förlorar den här matchen, som såklart är den tuffaste. CL-kvällar på Bernabeu är speciella och jag räknar med att ett revanschsuget Real gör jobbet och vinner det här relativt klart.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip