Unibet livestreamar matchen.

Formstarka Real Madrid fortsätter sin jakt på ligaguldet i den spanska La Liga när Sevilla kommer på besök. Det är aldrig några lätta matcher när lagen möts och det blir det inte den här gången heller. Givetvis är Real Madrid, som alltid, favoriter till att vinna på hemmaplan, men Sevilla är starka och parkerar på en fjärde plats i tabellen. Framför allt har Sevilla varit starka i sin offensiv och nästan alltid lyckats peta dit en boll, något jag är övertygad om att de även gör mot Real Madrid.

Det är endast borta mot Barcelona som Sevilla har misslyckats göra mål denna säsong. Vilken lägen de hade i matchen, dock! Det är helt otroligt att de inte lyckades näta. Då prickade de in både stolpen och ribban och hade frilägen, men bollen kom inte förbi Ter Stegen i målet. Sedan dess har Sevilla fortsatt att näta, även om det ytterst sällan är många mål de gör. Men det spelar egentligen ingen roll att det bara oftast är ett mål som Sevilla gör, eftersom det är en del av deras spelstil.

Sevillas försvarar sig väl, även om det knappast kan räcka mot självaste Real Madrid. Efter att de ha gjort sitt mål så är det all fokus på att behålla ledningen, vilket de har gjort så framgångsrikt. Det är en av anledningarna till att de har gjort 24 mål på 19 matcher, vilket inte är överdrivet mycket för ett lag som ligger så högt upp i tabellen. Bakåt har det blivit i snitt ett mål per match också och de har inget försvar som ska kunna stoppa Real Madrid, som har börjat göra mål i massor.

I Benzemas frånvaro har flera andra spelare rest sig och bidragit stort i offensiven. Det gick att se senast mot Getafe borta, i 3 - 0 vinsten, samt även mot Valencia i 3 - 1 vinsten, i den spanska Super Cupen. Benzema är även tveksam till start i denna match. Det finns dock goda ersättare för att peta dit någon eller några bollar ändå, så det är ingen fara om han skulle saknas. Båda lagen är starka i sina offensiv så jag räknar med att de gör minst ett varsitt mål när de ställs mot varandra.

Spelet blir på att båda lag gör mål i matchen till 1.72 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Eder Militao, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Lucas Vazquez, Rodrygo & Luka Jovic.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Diego Carlos, Jules Kounde, Sergio Reguilon, Nemanja Gudelj, Fernando, Ever Banega, Franco Vazquez, Munir El Haddadi & Luuk De Jong.
---

This is the stats tab
This is the post tip