På Santiago Bernabeu äger lördagens allra hetaste match rum när Real Madrid tar emot Valencia. Båda lagen kommer från spel i Champions League, där båda har spelat på bortaplan. Real har seger i ryggen medan Valencia har en förlust. Även om Valencia för tillfället ändå är i uppåtgående, efter en seg start på säsongen, kommer denna uppgift att bli tuff, då Real Madrid nu har hittat stabiliteten, trots den ständiga pressen och har börjat att levererar. I denna viktiga match ska det också göras mål.

Marknaden ger cirka 1,50 - 1,55 i odds på en rak Real seger, där över 2,5 mål i matchen också har ungefär samma odds. Enligt mig bör det bli en del mål i matchen, speciellt för Reals del. De kommer till mötet från en 2-0 seger borta mot Roma, där Real redan var klara för avancemang innan matchstart. Det som imponerade var att Real spelarna inte brydde sig om att de skulle gå vidare i gruppen utan gav järnet för att vinna matchen. När Valencia står näst på tur kommer denna stora motivation och goda form att hålla i sig vidare, där spelarna också visar stor glädje och hunger. De fem tidigare möten har slutat på följande sätt:

La Liga: 27/1, 2018
Valencia 1 - 4 Real Madrid

La Liga: 27/8, 2017
Real Madrid 2 - 2 Valencia

La Liga: 29/4, 2017
Real Madrid 2 - 1 Valencia

La Liga: 22/2, 2017
Valencia 2 - 1 Real Madrid

La Liga: 8/5, 2016
Real Madrid 3 - 2 Valencia

Real Madrid har inga större bekymmer att göra många mål på Valencia och brukar stortrivas när lagen möts. Anmärkningsvärt är att på alla möten ovan, utom 1-2 förlusten borta, så har Real gjorde mål i båda halvlekar. Det är inte konstigt med tanke på att i nästan alla möten har Valencia varit defensiva, avvaktat och slutligen släppt in mål tidigt. När de sedan själva har attackerat och lyckats eller misslyckats så har Real fortfarande gjort mål på dem. Den trenden borde inte brytas här.

För Valencia bygger laget fortfarande bakifrån, med ett starkt försvar som försvarar sig väl. Det har varit svårt att göra mål på Valencia, men å andra sidan har de inte mött Real på bortaplan heller. Juventus nöjde sig med 1-0, eftersom det krävdes inget mer för avancemang - medan Real kommer inte att nöja sig med ett tidigt mål. Utan här blir det full fart framåt direkt. Ett gigantiskt frågetecken för Valencia är att mittbacks generalen Ezequiel Garay dras med en lårskada men startar ändå matchen. Reals enda avbräck som hade gått in i startelvan är Casemiro, men han är inte avgörande för Reals målskytte.

Här ska Real ta kommandot direkt, göra ett mål i den första halvleken samt även i den andra halvleken. Oddset på det utfallet är 2,10 och det tycker jag är värdefullt. Därmed lägger jag ett spel på att Real Madrid gör mål i båda halvlekar. Själva oddset hittas hos Bethard , Goliath eller OHMbet.

---
Bekräftad startelva Real Madrid: Thibaut Courtois, Sergio Reguilon, Raphael Varane, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Luka Modric, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Gareth Bale.

Bekräftad startelva Valencia: Neto, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Jose Luis Gaya, Carlos Soler, Francis Coquelin, Dani Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip