Real Madrid tar emot Valencia på torsdagen.
Mitt speltips: Real Madrid vinner och över 1,5 mål i matchen. Kan göras som en bet builder hos bet365. Gillar även asian -1 till runt 1.75-1.80 - då är det insatsen tillbaka vid uddamålsseger som gäller.

1 + ö1,5 mål i matchen innebär spelvinst på alla Realsegrar utom 1-0. Känns bra i en match som väntas bli målrik.

Real kommer från en missräkning mot Sociedad. Bara 0-0 i söndags och två tappade poäng. Fem upp till Barcelona som leder ligan och det är bara segrar som gäller nu för att försöka äta ikapp. Även om resultatet var svagt så var prestationen bra mot ett Sociedad som faktiskt är bra i år. Släppte knappt till något alls och skapade 1.20-1.50 i xG beroende på vilken datakälla som används. Välbehövligt bra prestation efter några svaga sådana efter VM-uppehållet. Kom inför den matchen från 120 derbyminuter mot AM veckan före och det var starkt att leverera så bra med det i bakhuvudet.

Fjortondeplacerade Valencia föll mot Valladolid med 1-0 i söndags. Blev droppen som fick bägaren att rinna över. Skilda håll för klubben och Gattuso, som även var i blåsväder efter en incident på flygplatsen efter matchen. Knappast harmoni inför den här svåra bortauppgiften. Laget har inte vunnit i ligan sedan 10:e november där de fick med sig en utvisning på Betis. Bara en poäng ner till nedflyttningsplatserna. Ska vara bättre än så och det pekar underliggande statistik på. Men det här är en tuff match och jag skulle tro att den verkliga omstarten kommer i någon mer lämplig uppgift framöver.

Real brukar ha lätt för den här matchen på hemmaplan. Tror det blir en rätt bekväm seger i en perfekt uppgift att studsa tillbaka lite i. Spelvinst på Realsegrar utom 1-0 är taget i min bok. 2-0, 2-1 eller liknande känns som tänkbara slutresultat.
This is the stats tab
This is the post tip