Tabelltvåan Real Madrid har en lämplig uppgift på Santiago Bernabeu när Valencia gästar dem, i den spanska La Liga. Med en Champions League seger i ryggen är formen fortsatt på topp hos Carlo Ancelotti och hans sida. Då Girona ligger ovanför i tabellen gäller det att haka på i toppstriden. En seger är att vänta mot ett mittenlag, som inte ska ha mycket att sätta emot.

Förutom framgångarna i den finaste turneringen av alla, där det i veckan blev 3 - 0 mot Braga, gör Real Madrid en utmärkt start i ligaspelet. Talismanen Jude Bellingham, som är uppe i tio fullträffar för säsongen, vilades helt i veckan. I stället fick Brahim Diaz förtroendet och nätade, precis som brassarna Rodrygo Goes och Vinicius Junior på topp. Trots att målvakterna Kepa Arrizabalaga och Thibaut Courtois är skadade lyckades man hålla nollan - tack vare ett stabilt försvar och Andriy Lunin, som gjorde en bra prestation.

Tränaren Ruben Baraja har fått en bra start med Valencia och intar en mittenplacering efter tolv omgångar. Det är bara två poäng upp till sexan Real Betis, som har en Europa Conference League kvalplats. Formen är bra då Los Che är obesegrade i de fyra senaste ligamatcher. Hugo Duro har nätat fem gånger och är lagets bästa målskytt. Dock var det Pepelu som blev matchhjälten sist hemma på Mestalla då han nätade matchens enda mål mot Granada från elva meter.

Blytung uppgift för Valencia?

Då Real Madrid är i toppslag och krigar för en serieledning är motivationen helt på plats. Även om gästerna har visat sig vara svårslagna ska Real Madrid lyckas navigera fram till tre viktiga poäng. Förmodligen med stora siffror dessutom.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner över Valencia med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Madrid - Valencia:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.94 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip