Unibet livestreamar matchen.

På Santiago Bernabeu ska Real Madrid ta emot Valladolid, i en match där hemmalaget givetvis är mega favoriter till seger. Inför denna säsong har Real Madrid tränaren Zidane gått ut med att de kommer satsa hårt på att vinna ligan i år. Efter en stark start är jag övertygad om att det ska något enormt till för att Real Madrid inte ska vinna även denna match, men Valladolid är knepiga och skickliga på att göra mål - så jag är helt övertygad om att vi får se mål från båda lagen i denna match.

Tillbaka från avstängning får Real Madrid sin högerback, Dani Carvajal. Dock har Real Madrid kanske den viktigaste spelaren avstäng, nämligen förra årets Ballon d'Or vinnaren Luka Modric. Han fick ett direkt rött kort i premiären borta mot Celta Vigo och kommer att saknas i denna match, då han är kreatören och hjärnan på mittfältet, som är högst involverad i försvarsspelet. Offensivt råder det inga tvivel om att Real Madrid gör mål. De gjorde två mål med en man mindre på planen senast.

Defensivt dock är det fortfarande ostabilt. Celta Vigo, som inte alls har inlett säsongen bra, skapade en hel del lägen senast, i synnerhet när de var en man mer på planen i nästan 40 minuter och lyckades till slut peta in ett mål på övertid. Med sin tokoffensiva spelstil har Real Madrid stora bekymmer med att hålla tätt bakåt och bjuder alltid motståndarna på en massa lägen. Så kommer det även att vara fallet mot Valladolid, där jag är övertygad om att deras målproduktion fortsätter.

För Valladolid har fått en drömstart. De vann mot Betis borta med 2 - 1, efter att Betis fick målvakten utvisad tidigt i matchen. Valladolids anfallare Sandro Ramirez drabbades av en skada strax därpå och in kom Enes Unal, som, i mitt personliga tycke, är ett starkare anfallsalternativ. Målet gjordes dock av en annan anfallare, Sergi Guardiola, samt yttern Oscar Plano, så Valladolid har en hel del spelare som kan utmana Real Madrids försvara och göra mål på samtliga motståndare.

Modrics avbräck kommer att märkas på mittfältet, där Valladolid kommer att komma igenom betydligt enklare och oftare, då ersättarna till Modric inte alls håller samma nivå. Så Valladolid kommer att få en massa lägen och ta vara på åtminstone ett av dem, med tanke på den fina formen och det spelet som de visade upp i öppningsmatchen, utan några som helst nerver i premiären. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.85 på att båda lag gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Isco, Vinicius Junior, Karim Benzema & Gareth Bale.

Preliminär startelva Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martinez, Mohammed Salisu, Kiko Olivas, Javi Moyano, Oscar Plano, Anuar, Michel Herrero, Antonito, Sergi Guardiola & Enes Unal.
---

This is the stats tab
This is the post tip