Real Madrid:

Traditionsenligt tycks Real Madrid och Karim Benzema hitta formen alldeles lagom tills det börjar dra ihop sig i Champions League. Benzema gjorde hattrick för andra matchen i följd när Real Madrid tog revansch och i imponerande stil körde över Barcelona, 4-0, borta på Camp Nou i Copa del Reys-semifinalen. Formen kommer dock måhända lite för sent, åtminstone för att Real ska kunna på allvar utmana Barcelona om La Liga-titeln. Katalanerna har tolv poängs försprång med elva omgångar kvar att spela, så det kommer krävas en storslagen kollaps från Barcelona för att Real Madrid ska ha någon chans.

Således är det Champions League och Copa del Rey som är fokus för Real Madrid under våren och redan på onsdag väntar den första CL-kvartsfinalen mot Chelsea. Carlo Ancelotti har bara Ferland Mendy på skadelistan, men med Chelsea runt hörnet kan det vara värt att kika på startelvorna innan spel här för att se hur starkt lag Los Blancos ställer på benen.

Villarreal:

Fortsätter jaga en Champions League-plats och efter viktiga segern mot toppkonkurrenten Real Sociedad, 2-0, senast så är avståndet nu bara fyra poäng upp till baskerna. Villarreal är i fin form med fyra segrar och ett kryss på de fem senaste i La Liga.

Villarreal har inte för vana att besegra Los Blancos på Santiago Bernabéu, men har ändå tenderat att ställa till besvär för Real Madrid. De gula ubåtarna vann mötet på Estádio La Cerámica mot Real Madrid med 2-1 och såg också ut att gå mot en knall i cupen där Villarreal tog en 2-0-ledning, innan Real vände och vann med 3-2 efter ett sent avgörande från Dani Ceballos.
Nicolas Jackson är avstängd efter att ha dragit på sig ett sent rött kort senast, i övrigt saknas Gérard Moreno, Étienne Capoué och Francis Coquelin.

Höjer ett varningens finger för Villarreal

Båda mötena lagen emellan så här långt har varit målrika. Real Madrid är i strålande målform för tillfället med tio gjorda mål på de två senaste matcherna – inklusive dubbla Benzema-hattrick. Villarreal har också kapacitet och allt att spela för i jakt på Champions League. Om Ancelotti vädrar truppen, med Chelsea runt hörnet, får Real se upp för att inte trampa på en mina här. Över 2.5 mål finns till 1,64 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip