Real Sociedad är i högform när de ställs mot Almeria hemma på Anoeta, i den spanska La Liga. Faktum är att Real Sociedad kan definitivt säkra en Champions League plats med en trepoängare - om Villarreal skulle misslyckas slå Cadiz. Real Sociedad borde passa på och sätta stort press, då motståndet är lämpligt, i form av Almeria - med ett svagt bortafacit.

Tränaren Imanol Alguacil har gjorde dundersuccé med Real Sociedad, som med tre omgångar kvar av ligaspelet ligger på en fjärde plats. Det är fem poäng ner till formstarka Villarreal. Även Real Sociedad har en fin form. Efter derbyförlusten på San Mames mot ärkerivalen Athletic Bilbao har det blivit fyra segrar och två kryss. Sist slogs de nya mästarna FC Barcelona på Camp Nou med 2 - 1, efter mål av Mikel Merino och Alexander Sørloth.

Ännu finns det arbetsro hos Almeria, som har fyra poäng ner till Valladolid - som i sin tur är på en nedflyttningsplats. Hemmaspelet har varit riktigt bra, där Mallorca sist besegrades med 3 - 0. Imponerande. Brassen Lazaro hade en bra dag på jobbet och nätade alla mål för laget. Dock är Almeria sämst av alla, ihop med tabelljumbon Elche, när det kommer till bortaspelet. Där har det blivit 12 förluster på 17 bortamatcher.

Följer Sociedad upp segern mot Barca?

Att ställas mot Real Sociedad i detta skede, som har motivation till max, med tanke vad som står på spel, blir en oerhört tuff uppgift. Speciellt då bortafacit är skralt. I stället kan detta bli en enkel och stor seger för Real Sociedad. Därmed blir det ett spel på att Real Sociedad vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Sociedad - Almeria:
1 asian -1. Odds 1.70 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip