bet365 livestreamar matchen.

På Anoeta tar Real Sociedad emot Betis i den spanska La Liga. Mötet blir det fjärde för denna säsong, under en tidsintervall på fyra månader. Lagen känner därmed varandra utan och innan, men det betyder inte att detta möte blir en vänskapsmatch på något sätt. Marknaden har hemmalaget som en favorit till cirka 2,20 i odds. I övrigt är det svårt att förutspå hur matchen kommer att sluta då de tidigare matcherna har antingen varit målrika eller målsnåla. Men ett krig på planen räknar jag starkt med.

Det första mötet vann Betis med 1 - 0 i december månad 2018. Sedan har lagen mötts två gånger till, i Cape del Rey, under januari månad 2019, där mötet i Sevilla slutade mållöst och mötet i San Sebastian slutade 2 - 2. Betis gick alltså vidare på grund av fler mål gjorda på bortaplan. Anmärkningsvärt från den matchen var antalet gula kort. Det blev åtta gula kort och ett rött kort till Giovani Lo Celso, på grund av två gula kort i matchen. Fyra gula kort till vardera lag blev det denna gång.

I nuläget råder det mer harmoni hos Real Sociedad än vad det gör hos Betis, som är en berg-och-dal bana på alla sätt vis.

I Real Sociedads senaste match borta mot Real Valladolid, som slutade 1 - 1, drog endast Aritz Elustondo på sig ett gult kort för Real Sociedad. Även i matchen dessförinnan, hemma mot Levante, som slutade 1 - 1, drog endast två spelare på sig gula kort för Real Sociedad. Det är verkligen inte många gula kort för att vara La Liga, om vi säger så.

I Real Betis senaste match borta mot Rayo Vallecano, som slutade 1 - 1, var det tre Betis spelare som drog på sig gula kort.

Denna match kommer att dömmas av David Medie Jimenez, som denna säsong endast har dömt Betis en gång - hemma mot Atletico Madrid. Oftast i Spanien är det bortalaget som drar på sig mest gula kort, eftersom de också mestadels får jaga boll, men i matchen mot Atletico Madrid dömde David Medie Jimenez 7 gula kort totalt, varav 4 gula kort gick till Betis.

Då Betis är lite ur balans på sistone, samt att Real Sociedad har dragit på sig ytterst lite gula kort, är det mycket som ska till för att domaren David Medie Jimenez inte ska tilldela Betis fler kort till antal. Jag tar dock det säkra före det osäkra.

Så jag spelar på att Betis får flest kort i matchen till asian handikapp 0. Det innebär förlust om Real Sociedad får flest kort, pengarna tillbaka vid oavgjort och vinst om Betis får flest kort i matchen - till oddset 1,75.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Aritz Elustondo, Diego Llorente, Aihen Munoz, Luca Sangalli Fuentes, Igor Zubeldia Elorza, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Juanmi & Willian Jose.

Bekräftad startelva - Betis:
Pau Lopez, Sidnei, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Cristian Tello, Andres Guardado, William Carvalho, Antonio Barragan, Giovani Lo Celso, Loren Moron & Sergio Canales.
---

This is the stats tab
This is the post tip