Bland annat utan Alexander Isak får Real Sociedad ta sig an Cadiz CF på Anoeta, när det återstår tre omgångar av La Liga. Marknaden erbjuder direkt felaktiga odds, då Real Sociedad är totalt formsvaga - medan Cadiz har en fin form, i kampen om överlevnad. I och med usla resultat är chansen mindre än minimal för Real Sociedad att nå en topp fyra placering i tabellen. Cadiz har fortfarande, trots lysande resultat, ännu inte säkrat kontraktet. Så det är livsviktiga poäng som står på spel för gästerna.

Real Sociedad gör en bra säsong överlag och borde återigen få spela i Europa League nästa säsong. De ligger på en sjätte plats och har Europa League mästarna Villarreal under sig - med tre poäng färre. Det är åtta poäng upp till de regerande mästarna Atletico Madrid, som håller i den sista Champions League biljetten. Dock talar inget för att Real Sociedad ska lyckas klättra. Det har bara blivit två ynkliga poäng på de fyra senaste omgångar - mot Real Betis, Barcelona, Rayo Vallecano och Levante.

Cadiz har hittat formen i grevens tid. Deras motsvarande resultat på de fyra senaste omgångar i La Liga är sju poäng. Tack vare en fin form har de klättrat upp till en 16:e plats - tre poäng fler än Mallorca, som ligger på en nedflyttningsplats. Efter att ha kryssat borta mot Sevilla har Cadiz lyckats slå Elche med 3 - 0 senast, där Alvaro Negredo, Ruben Sobrino och Anthony Lozano hamnade i målprotokollet. Tränaren Sergio Gonzalez har gjort det lysande och sett till att bortaspelet är fortsatt starkt.

I Real Sociedad finns Mikel Oyarzabal, Nacho Monreal, Carlos Fernandez och Ander Barrenetxea i sjukstugan. I tillägg är Robin Le Normand och Alexander Isak avstängda. Dessa är rejäla avbräck. Cadiz saknar bara Varazdat Haroyan och Fali Jimenez. I mitt tycke borde inte Real Sociedad ens klara av att slå Cadiz varannan gång. Odds på att gästerna plockar poäng är av värde. Därmed blir det ett spel på att Real Sociedad inte vinner matchen utan att den slutar oavgjort eller med en rak seger till Cadiz.

Speltips Real Sociedad - Cadiz:
X2 - odds 2.25 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Diego Rico, Aritz Elustondo, Igor Zubeldia, Andoni Gorosabel, Mikel Merino, Martin Zubimendi, Rafinha, David Silva, Alexander Sørloth & Cristian Portu.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Carlos Akapo, Luis Hernandez, Juan Cala, Alfonso Espino, Ivan Alejo, Jose Mari, Alex, Oussama Idrissi, Alvaro Negredo & Lucas Perez.
---

This is the stats tab
This is the post tip