Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Anoeta där Real Sociedad gästas av Cadiz. Efter förlusten sist på Mestalla vill Real Sociedad hitta tillbaka till vinnarspåret - i hopp om att få behålla sin tredje plats i tabellen. Uppgiften är lämplig då Cadiz är ett lag på den nedre halvan av tabellen, som har det tufft på resande fot. Därför är chansen stor att det blir en Real Sociedad seger.

Tränaren Imanol Alguacil, som gör en magnifik säsong med Real Sociedad, har råkat ut för ett par poängtapp på sistone. Efter segern över Espanyol har det blivit kryss mot Celta Vigo och förlust mot Valencia. Med bara en trepoängare under de fem senaste omgångar är det skärpning som gäller. I alla fall om laget vill spela i Champions League nästa säsong. Under sig har de både Atletico Madrid och Real Betis som är hack i häl och i fin form.

Cadiz kommer till mötet med en seger i ryggen, hemma mot Rayo Vallecano. Sergi Guardiola gjorde matchens enda mål, med kvarten kvar. Det finns ett tydligt mönster när det kommer till Cadiz i år. Laget har spelat utmärkt på hemmamark men varit rejält svaga på bortagräs. Hela sju av elva bortamatcher har förlorats i ligaspelet. Då Cadiz har två poäng ner till bottenzonen är de fortsatt involverade i bottenstriden. I fem raka inbördesmöten har det blivit förluster mot Real Sociedad.

Marknaden har Real Sociedad som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på att de är flera nummer större än motståndarna - som har ett skralt bortafacit. Därmed blir det ett spel på att Real Sociedad vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Real Sociedad - Cadiz:
1 asian -1. Odds 1.85 hos Lucky Sports.

---
Preliminär startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Ander Barrenetxea, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Diego Rico, Brais Mendez, Takefusa Kubo, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Alexander Sörloth & Mikel Oyarzabal.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen Valencia, Luis Hernandez, Fali, Alfonso Espino, Theo Bongonda, Ruben Alcaraz, Gonzalo Escalante, Ruben Sobrino, Sergi Guardiola & Roger Marti.
---
This is the stats tab
This is the post tip