På Anoeta tar högmotiverade Real Sociedad emot jumbon Huesca i den spanska La Liga. Marknaden har givetvis Sociedad som en klar favorit till seger, till cirka 1,55 i odds. Sociedad har ända sedan tränarbytet höjt moralen, glöden och faktiskt lyckats med bedriften att göra minst två mål i alla matcher - med undantaget mot Betis borta i den spanska cupen. Huesca å andra sidan klarar ytterst sällan att släppa in mindre än två mål i matchen så här finns det bra värde att hämta.

Senast inledde Sociedad svagt mot Rayo Vallecano, men hämtade upp underläget 0 – 2 till 2 – 2. I Sociedads näst senaste match, som var hemma mot Betis i cupen, rekade jag att Sociedad skulle göra minst två mål. Då skrev jag följande:

"Real Sociedad har vaknat till liv och spelar som ett helt annat lag. I mitt tycke är alla spelare högmotiverade och jobbar hårt för laget. Den nya tränarens Real Sociedad karriär började med en 2 - 0 bortaseger mot Real Madrid och följdes upp med en 3 - 2 vinst hemma mot Espanyol - som också precis som Betis brukade vara starka i defensiven, men har fått en svacka på sistone.

Det kändes som att 4-2-3-1 formationen mot Espanyol innebar att Real Sociedad spelade med fyra anfallare. Definitionen av "attacking midfielder" (för de tre herrarna bakom Willian Jose) i Real Sociedad betyder att du banemig befinner dig i motståndarnas straffområde när det väl är ett anfall. För mot Espanyol senast så var det gästerna som hade mest bollinnehav, men när väl Real Sociedad går till anfall så är det en stor chans att det smäller.

Med tanke på den tyngden som finns i Real Sociedads anfallsspel så är det 50-50 procents chans att denna succé med många mål fortsätter mot ett Betis, som har tappat formen. Marknaden erbjuder dock en bra bit över dubbla pengar på att vi får se Real Sociedad göra minst två mål igen och det finner jag ett stort värde i."

Denna gång, mot Huesca, anser jag att sannolikheten till att vi får se Huesca släppa in två mål är minst två gånger på tre försök. Jumbon Huesca var helt utan chans mot Atletico Madrid senast och förlorade med hela 0 – 3. Det finns ingenting som talar för en förbättring hos Huesca, som förvisso spelar en attraktiv fotboll med en 4-3-3 uppställning, men försvaret håller inte La Liga klass på något sätt. På de tio senaste matcherna har Huesca släppt in över 1,5 mål i åtta av dessa möten.

Därmed spelar jag på Real Sociedad över 1,5 mål i matchen till 1,70 i odds. Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas & 888sport .

---
Bekräftad startelva Real Sociedad: Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Diego Llorente, Raul Navas, Theo Hernandez, Mikel Merino, Illarramendi, Igor Zubeldia Elorza, Mikel Oyarzabal, Willian Jose & Sandro Ramirez.

Bekräftad startelva Huesca: Roberto Santamaria, Carlos Akapo, Pablo Insua, Jorge Pulido, Xabier Etxeita, Jorge Miramon, Moi Gomez, Yangel Herrera, Christian Rivera, Juan Camilo Hernandez & Enric Gallego.
---

This is the stats tab
This is the post tip